Skönt att inte vara på diet längre

diet

Som jag har skrivit tidigare så är min diet slut för den här gången och jag äter mer fritt nu och njuter lite av sommaren även om vädret inte har varit på topp. Riktigt skönt att inte vara på diet och slippa tänka på exakt vad jag stoppar i mig och känna press om att komma i bättre form än förra året. Självklart har diet många positiva sidor när det kommer till hälsan och hur man formar kroppen men samtidigt endel negativa sidor också som man får känna efter flera månader av diet. Att man känner sig liten, ingen tryck i kroppen, dåliga pass på gymmet och att man känner sig allmänt svag efter flera månader på diet är något som är skönt att slippa nu. Även om det säkert tar några till veckor innan jag känner mig starkare osv.

Färddator

Idag inledde jag morgonen med att åka till SATS Sjöstaden för att träna axlar och ett av mina favoritpass utan tvekan. Skönt att det bara tar 10 minuter till gymmet och att dom erbjuder gratis parkering i 2 timmar. Blev ett riktigt bra pass och jag körde igenom framsida, utsida, baksida och även lite trapezius. Sen bar det in till söder för att göra lite ärenden, äta lunch och kolla igenom på vinden efter gamla saker.

dagsform

Idag var jag också tvungen att dra och handla lite grejer på Willys till lägenheten och det är faktiskt riktigt billigt där. Även om jag kommer från Malta där det är låga priser så känns faktiskt inte Willys så mycket dyrare, snarare tvärtom på vissa produkter. Man får iallafall väldigt mycket för pengarna känner jag och självklart bunkrar man upp med Pepsi max och energidryck. Jag dricker ju oftast ingen PWO utan tar bara en energidryck istället för att få i mig något som smakar gott, självklart sockerfri.

kyl diet

Eftersom jag hade mer saker att hämta på söder så blev det att äta middag hos mamma och pappa och köra ett kvällspass på SATS Medis. Riktigt goda hemgjorda hamburgare med hemgjord dressing och coleslaw. Ska inte klaga på den middagen och den bidrog nog till att det blev ett ganska bra pass med rejält tryck.

middag

Inte nog med att jag tryckte i mig 2 burgare men klart man var lite sugen och hungrig efter gymmet så jag lyxade med lite bröd och chokladbollar. Det är detta jag har saknat efter en lång tid på Malta så nu kan man verkligen säga att jag unnar mig.

diet

Nu är det snart dags att skypa med min kära flickvän innan det är dags att sova och ladda för morgondagen. Trevlig kväll!

No responses yet

    Lämna ett svar