En dag vid hiltons pool

pool

Nu börjar det här mer eller mindre bli rutin att vi spenderar vår lördag vid en pool här nere. Ja, det kostar endel att besöka en hotelpool utan att vara gäst på hotellet. Tidigare har vi varit på Fortina Hotel som ligger i Sliema och där kostar en dag €14 och då ingår solstol med parasoll under hela dagen. Helt okej och absolut värt sina €14, en bra pool och fin utsikt. Idag lyxade vi till det och valde istället Hiltons Pool. Ja, den kostar betydligt mer än dom flesta andra poolerna här men jag tror inget annat hotel slår Hilton när det kommer till service, fräscht, utsikt och framförallt otroligt stort poolområde med flera stora pooler. En dag (lördag) kostar €38 på Hilton och då ingår solstol, parasoll och en handduk. Som jag förstod det så är det billigare på vardagar och lite andra erbjudanden då.

pool

Självklart är det mycket pengar bara för att få spendera en dag vid poolen men när du bor här nere och jobbar större delen av veckan kan det vara otroligt skönt och avkopplande att bara ligga vid en pool istället för vid stranden. Vi hade iallafall en fantastiskt bra dag vid hiltons pool och njöt varje sekund. Vi åt lunch där också och det var faktiskt en av dom bättre hamburgarna jag har smakat här nere. Självklart lite dyrare än andra platser men ändå värt det.

hilton

hamburgare

Efter flera timmar i solen blev vi ganska grillade och tog en promenad hem. Varför inte stanna förbi Candynavia och Swedish Delights för att köpa svenskt lösgodis och falukorv? Helt sjukt bra att det finns svensk mat att få tag i här nere. Lite dyrare än hemma men när du bor här nere så får det kosta vad det vill.

Sliema

balluta bay

Ja idag var det väldigt varmt och termometern visade 30 grader i skuggan. Solen tar fortfarande väldigt bra och vattnet är klart och fint. Vi slängde även in ett Axel & Tricepspass idag, inte så ofta jag kör den kombinationen så det var bra med lite variation idag.

 • 5 Set Pushdowns Rep inkl dropset
 • 3 Set Utåtrotationer (SUPERSET)
 • 3 Set Facepulls (SUPERSET)
 • 3 Set Sittande Militärpress
 • 3 Set Sittande Sidolyft (SUPERSET)
 • 3 Set Sittande framåtlutad sidolyft (SUPERSET)
 • 3 Set Fransk Tricepspress med stång
 • 2 Set Sittande Axelpress Maskin (SUPERSET)
 • 2 Set Dips (SUPERSET

pump

Nu har vi avslutat kvällen med en god middag ute på vår favoritrestaurang. Det blir oftast minst ett besök i veckan dit. Fantastisk service, god mat och fräsch restaurang. Nu blir det godis, glass och chips framför en film i soffan resten av kvällen. Förhoppningsvis orkar vi oss upp imorgon bitti / inatt för att se finalen av Mr Olympia. Såg delar av förbedömningen och det kan bli jävligt spännande det här faktiskt.

Trevlig lördagskväll!

No responses yet

  Lämna ett svar