Gårdagens benpass och snart helg!

Knäböj

Som sagt så flytar bara dagarna ihop och jag hinner inte riktigt med allt som jag vill göra. Tyvärr har jag inte haft tid för så mycket videobloggar eller liknande senaste tiden. Igår lyckades jag pressa in ett snabbt benpass där jag fokuserade på högreps. Igår var det riktigt varmt och fuktigt också. När jag gick utanför dörren kändes det nästan som att jag kunde ta på luften så fuktigt var det. Men å andra sidan tänker jag inte klaga, jag föredrar värme före kyla alla dagar i veckan.  Känns fortfarande väldigt ovant att vi snart är inne i oktober och jag fortfarande går i shorts och tshirt dygnet runt och svettas. Att köra AC dygnet runt känns också ovant. Det är nästan så att jag längtar efter att få ta på mig ett par mjukisbyxor och en skön hoodie. Märklig känsla helt klart.

 

benfest

  • 4 Set Fronböj
  • 3 Set Raka Marklyft med hantlar
  • 4 Set Benpress
  • 3 Set Vadpress

Nu ska det dock bli väldigt skönt med helg, även om jag inte kommer vara helt ledig så finns endå helgkänslan här. Känslan av fredag och mer ledighet är riktigt skön. Dessutom är det ju Mr Olympia nu i helgen som ska bli riktigt kul att följa faktiskt. Prioriterar nog det före Battle of Malta (pokerturnering) som är här i helgen. Imorgon och söndag lutar det åt ett par timmar i solen och förhoppningsvis vid en pool imorgon. Väderprognosen ser lovande ut och runt 30-32 grader och sol under hela helgen.

Jag får se om jag hinner få in ett pass ikväll, och om jag ens orkar. Kvällen kommer nog bara att bestå av att jobba med PT-kunder oavsett, mycket just nu.

Trevlig helg på er!

No responses yet

    Lämna ett svar