Dagens skulderøkt og utholdenhetstrening

Utholdenhetstrening

Klokken er 17.00 og jeg har allerede fått inn en skulderøkt og utført litt utholdenhetstrening for en gang skyld. Jeg startet dagen ganske tidlig siden jeg synes det er greit å komme seg avgårde på gymmet ganske tidlig. Det var altså skuldre som sto på skjemaet i dag, og visst ble det en herlig økt.

Skulderøkt

Utholdenhetstrening

Skulderøkt

Skulderøkt

3 sett Facepulls
3 sett Utoverrotasjon i kabel
3 sett Militærpress
3 sett Sidehev med hantler
3 sett Bakside skuldre
3 sett Stående skulderpress
3 sett Bakside skuldre i kabel

Er det noe jeg så og si aldri gjør lenger så er det å utføre noen form for utholdenhetstrening. Med tanke på at jeg har spilt håndball hele livet har jeg alltid vært i forholdsvis god form kondisjonsmessig, men etter jeg sluttet å spille håndball har kondisjonen dalt. Jeg har mest av alt fokusert på styrketrening, så jeg har bygget opp styrken veldig bra. Men nå savner jeg å være utholden, så jeg skal virkelig forsøke å kombinere styrketrening og utholdenhetstrening fremover. I dag hadde jeg en god start hvertfall, og fikk testet hvilken form jeg er i. Vi har en grei gåtur bort til en gammel løpebane, og nå som det blir bedre og bedre vær skal den utnyttes. Vi løp noen runder, med tunge bein og en rusten løpeform. Men det var uansett deilig, og skal gjentas flere ganger!

Utholdenhetstrening

Utholdenhetstrening

No responses yet

    Lämna ett svar