En helt vanlig dag i december på Malta

Malta

Idag har det varit en helt vanlig decemberdag på Malta, eller? Vanlig känns egentligen lite fel eftersom det är väldigt ovant att det är 16 grader och sol en bit in i December. Men på något konstigt sätt så vänjer man sig väldigt fort vid värmen och tycker att 16 grader är lite kyligt. Många här nere säger att 16 grader är kallare här än hemma i Sverige. Jag håller inte med, för när jag tänker efter så är det precis såhär 16 grader känns hemma i Sverige en vårkväll i maj. Här nere blir man dock väldigt van vid värmen fort och när det sjunker från 35-40 grader till 14-16 grader så känns det helt plötsligt ganska kallt. Men jag måste nog fortfarande säga att höst och vintervädret här nere är väldigt behagligt. Vinterjacka behövs knappast och överdrivet varma kläder klarar jag mig väldigt fint utan. Självklart kan det bli lite kyligare på natten men då ligger jag i en varm säng och sover.

Malta

Det var väldigt skönt att sova ut idag och inte ha något speciellt att göra, det mesta av jobbet för veckan är färdigt och nu återstår egentligen bara att jobba med hemsidan och svara på mail från PT kunder. Att driva eget företag som Personlig Tränare och Online Coach är otroligt kul och något jag verkligen kommer fortsätta kämpa för att kunna göra framöver.

Det blev en riktigt trevlig och god lunch ute idag på Marc Spencer och sen gick vi mest runt och såg i butiker osv. Varje gång hittar jag något snyggt jag vill köpa men sen försöker jag tänka en gång extra att den dagen vi flyttar hem igen så har jag inte plats att ta med allt jag köper. Men å andra sidan, jag sparar pengar på att inte köpa mer än vad jag verkligen behöver ha.

Att det är December och att vi närmar oss jul börjar man märka här på Malta nu. Det är julpyntat överallt och olika evenemang samt att det spelas julmusik på restauranger och i butiker. Lite ovant men samtidigt väldigt mysigt. Dessutom har jag ju laddat upp med svensk julmust och pepparkakor hemma. Kanske blir det att baka pepparkakor imorgon?

Den här veckan har det blivit mindre träning än normalt av olika anledningar, den främsta är som vanligt pga mycket jobb. Jag tror att dagens pass bara blev det 3e på hela veckan. Jag kan inte minnas sist jag bara hade kört 3 pass och det var lördag. Skärpning!

Nu blir det middag ute och en film i soffan ikväll!

Trevlig helg!

Glöm inte att följa oss på Facebook, Twitter & Instagram!

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar