Framtiden för NoRegrets

NoRegrets

För det första önskar jag verkligen att dygnet hade fler timmar så att jag fick tid och möjlighet att göra allt jag önskar att göra. Just nu har jag inte möjlighet att lägga 100% fokus på NoRegrets men den dagen kommer. Jag funderar väldigt ofta på vad jag vill göra med NoRegrets och hur jag ska utveckla det. Vad har jag egentligen möjlighet att göra och vad finns det för intresse?

NoRegrets

Fler bloggare?

Ja, det är en tanke som har slagit mig flera gånger att det eventuellt skulle vara intressant att ha flera bloggar på siten. Samtidigt vill jag göra det mesta själv och det är trots allt min blogg och hemsida. Det återstår att se huruvida jag tar in fler bloggare eller inte. Men känner du att du är redo för en utmaning och kan bidra med något? Släng iväg ett mail eller meddelande till mig så tar vi det därifrån.

NoRegrets kläder?

Kläder är alltid kul, speciellt när det kommer till snygg träningskläder till vettiga priser. Det här är absolut något som kommer att komma framöver. Det som sätter lite käppar i hjulet just nu är att allt är inte lika enkelt att få tag på här nere på Malta och att få saker från utlandet till Malta är inte alltid det enklaste. Men om intressent finns, så kommer absolut detta framöver.

NoRegrets armband och andra tillbehör?

Ja, det här står också på planen inför framtiden och jag har kontakt med olika tillverkare för att hitta en lösning som funkar. Återigen här är Malta inte bästa landet när det kommer till import. Men shakers och armband med NoRegrets-logo på är absolut något jag är intresserad av och hoppas att intresset finns.

Glöm inte att spana in alla intressanta artiklar om kost och träning som ligger i artikel-arkivet.

Vill du vara med och göra NoRegrets till något stort och spännande? Ta gärna kontakt med mig och bolla idéer.

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar