Klar for helg

Sittende militærpress

Jeg er så heldig å ha fri i dag, og det kjennes utrolig deilig. Har hatt veldig lite energi og overskudd denne uken, og jeg merker at det har gått ut over jobb, hjemme og treningen. Vet ikke riktig hva som har gjort det, men jeg håper på å kunne samle masse overskudd denne helgen, og lade opp for en ny uke.

militærpress

I går etter jobb derimot var jeg skikkelig klar for å trene skuldre. Kanskje det var tanken på at jeg hadde helg som gjorde det, men uansett så fikk jeg en skikkelig bra økt med masse pump. Følte meg ikke spesielt sterk, men det gikk bra under alle øvelsene. I går kjørte vi min nye favorittøvelse for skuldre, nemlig sittende militærpress. Jeg hadde ikke en gang sett et slikt stativ for militærpress før jeg kom på Malta og var litt skeptisk. Men når du utfører militærpress sittende slipper du å tenke på mange andre faktorer, og kan fokusere mer på å få kontakt. Derfor elsker jeg sittende militærpress.

Sittende militærpress

Økten så slik ut:

3 sett Utoverrotasjon i kabel
3 sett Facepulls
3 sett Sittende militærpress
3 sett Stående sidehev
3 sett Fronthev med stang
3 sett Skulderpress i maskin
3 sett Bakside i kabel

Etter 21 sett på skuldre må jeg si at jeg var temmelig ferdig, og full i pump. Det er så vondt etterpå, men spnn godt vondt. Elsker den følelsen!

Militærpress

Dagen i dag skal egentlig for det meste tilbringes til å gjøre husarbeid og tilbringe tid med kjæresten. Begge har vært litt ekstra trøtt denne uken, så treningsfri står på planen i dag! Det kjennes faktisk deilig for en gangs skyld. I kveld blir det en bedre middag ute, om jeg er heldig finner vi et sted med sushi. Det er ikke alltid like lett å få tak i her, så det hadde vært ekstra godt i dag.

No responses yet

    Lämna ett svar