Välförtjänt med vilodag igår

vilodag

Som ni säkert vet så tar jag inte hela vilodagar speciellt ofta. Jag kanske oftast bara vilar genom ett lättare pass eller någon form av rehabpass. Men igår blev det faktiskt en riktig vilodag där jag inte ens gick till gymmet eller gjorde någon form av aktivitet. Efter en lång arbetsvecka med mycket jobb och träning var det väldigt skönt att bara skippa gymmet en dag. Istället passade jag på att äta mycket mat och bara ta det lungt. Idag blev det också lite sovmorgon och det var otroligt skönt att sova ut. Vi drog iväg till poolen och låg där ett par timmar och njöt av solen, badade och bara slappade. Så otroligt skönt att få dessa dagar. När du lever ett vanlig liv här nere och jobbar, tränar osv så uppskattar du verkligen dessa lediga dagar.

vilodag

alexander öqvist

Efter ett par timmar i solen blev det hem och äta lunch, 1750kcal som i fredags i form av burgare från mc donalds. Inte världens nyttigaste mat men jag passar på att unna mig det under bulken. Men man blir verkligen trött av solen och så mycket mat så det blev en 2 timmars powernap innan det var dags att dra till gymmet. Skapligt trött och jag kände något som inte var helt bra i min högra axel efter halva ryggpasset idag. Inget allvarligt men jag tar alltid smärta på allvar och sänker vikterna för att undvika skador.

  • 4 Set Latsdrag (avbröt)
  • 3 Set Skivstångsrodd
  • 3 Set Hantelrodd
  • 3 Set Sittande Kabelrodd

latsdrag

sittande kabelrodd

Trots allt, helt ok pass och bättre än ingenting. Vi unnar oss väldigt mycket god mat för tiden så självklart blev det middag ute idag igen. Vi försöker äta ute typ 2-3 gånger i veckan och det är något vi absolut kommer fortsätta med. Finns ju ingenting bättre än en god middag på en trevlig restaurang.

middag

middag

No responses yet

    Lämna ett svar