Morgonpromenad och Online Coaching

morgonpromenad

Nu kan man verkligen säga att sommaren är över och temperaturen på morgonen börjar verkligen bli lägre och lägre. Men det är fortfarande riktigt svårslaget med en morgonpromenad för att starta dagen och vakna till liv. Nu dessa dagar när jag kan lägga in morgonpromenaden efter att solen har gått upp är guld värda. I framtiden blir det väl tyvärr mindre morgonpromenader när solen är uppe och då återstår det att se om motivationen är där för att göra det eller om det blir en timme extra i sängen. Idag blev det en morgonpromenad i hammarby sjöstad och vädret var verkligen perfekt, lite kallt men strålande solsken och en härlig morgon.

morgonpromenad

Igår fick jag också min nya iPhone 6 som jag har väntat lite på. Bra och trevlig telefon förutom att Tele2 inte verkar ha koll på läget riktigt eftersom dom inte har aktiverat mitt nya sim-kort än, inte några andras heller för den delen och folk har tydligen väntat sedan i fredags. Men den som väntar på något gott! Tur att man har bra tålamod och inte orkar stressa upp sig för en sådan sak, tänker inte ens kontakta kundservice för där är det väl också totalt kaos efter lanseringen. Var kanske sista gången jag förbeställde en telefon för det verkar ju ändå bara vara kaos och fungerar dåligt för dom flesta. Kommer nog göra som jag vanligtvis har gjort, väntat ett par månader innan man köper.

iphone 6

Det är ju ganska enkelt att se vilka bilder som är tagna med min iPhone 6 vs min iPhone 4s. Det är faktiskt ett ganska stort steg mellan dessa telefoner och det var verkligen dags att byta telefon. Varför Apple? Jag har dom senaste 4-5 åren haft både Mac datorer och iPhone så det blir väldigt enkelt att fortsätta i samma spår för dessa enheter fungerar väldigt bra ihop och du vänjer dig fort vid det. Eftersom jag jobbar endel i grafiska program så fungerar Mac väldigt bra och då blir det naturligt att köra iPhone också tror jag. Jag har heller aldrig varit missnöjd eller haft stora problem med dessa produkter utan det har fungerat väldigt bra faktiskt. Jag har också tidigare haft både Samsung och HTC och föll väl aldrig direkt för Android och tyckte inte det fungerade så bra tillsammans med Mac.

Växelspak

Volvo

I övrigt består dagen att arbeta med PT kunder och besvara rapporter. Beastify Me har också lanserat Online Coaching mot fler marknader än bara Sverige så jag erbjuder också skräddarsydda kost- och träningsprogram via dom. Att köpa skräddarsydda kost-och träningsprogram med uppföljning på nätet har många fördelar men den främsta är självklart lägre priser jämfört med PT direkt på gym. Jag känner att jag kan hjälpa betydligt fler personer på det här sättet utan att folk ska behöva lägga hela sitt sparkapital på att få hjälp med kosten och träningen. Nu med en växande träningstrend så har också fler och fler bra koll på träningen och behöver inte lika mycket vägledning direkt på gymmet utan snarare hjälp dom andra 23 timmarna av dygnet för att optimera framgången och nå sina mål.

baksida axlar på gymmet

 

 

No responses yet

    Lämna ett svar