Morgonträning och lite shopping

Kycklingburgare

Det är inte ofta jag sover länge om dagarna utan jag vaknar oftast av mig själv runt 7-8 tiden på morgonen och känner mig ganska utvilad. På ett sätt väldigt skönt eftersom jag hinner få ut väldigt mycket av dagen trots att jag bara jobbar hemifrån. Dessutom så gillar jag verkligen att köra morgonträning direkt när jag går upp, dvs att jag inte äter någon frukost utan drar iväg till gymmet mer eller mindre direkt. Självklart har jag fått i mig tillräckligt mycket mat dagen innan så kroppen har gott om glykogen och energi för att kunna styrketräna. Sen är det nog också mycket en vanesak och vad man trivs bra med. Sen har jag också börjat gilla att äta mer efter träning än innan träning och senare på dagen än tidigt, något jag också har vant mig vid mer och mer senaste halvåret. Men det fungerar bra för mig, jag får bra resultat och jag trivs med det.

Volvo

Skivstångsrodd Morgonträning

Jag inledde som sagt dagen med lite morgonträning på SATS Sjöstaden i form av ett ryggpass. Ryggträning är absolut en av mina favoriter men eftersom att jag klämde fingret rejält i flytten i tisdags så kunde jag tyvärr inte köra marklyft idag. Något jag egentligen hade sett fram emot och planerat in men det får vänta ett par dagar tills fingret är bra igen. Trots utebliven marklyft blev det ett bra pass med mycket fokus på roddövningar vilket var riktigt skönt.

dagsform

Kycklingburgare

Sen lyxade jag till med kronfågelns kycklingburgare som faktiskt har ganska bra värden och dessutom smakade väldigt bra. Klart brödet, salladen och dressingen gjorde endel för smaken också men riktigt fint blev det. Jag gillar som sagt att äta få måltider men istället ganska stora och innehållsrika. Vid dagens slut är det oavsett det totala intaget som är avgörande för din framgång. Men självklart, om du ska gå upp i vikt är det säkerligen enklare med fler måltider för att lyckas äta mer.

Sen blev det en sväng in till Södermalm för att hämta farsan och åka ut till Stockholm Outlet och kolla runt lite. Ibland har man ju tur och lyckas hitta endel, nu var jag inte ute efter något speciellt. Men jag hade ingen aning om att delicato hade öppnat ett outlet där. Det var ju som julafton att gå in där och köpa chokladbollar, billigt som satan var det också. Dessutom hittade jag en schyst G-star tshirt för 160kr så jag ska inte klaga.

Delicato

Havrebollar

G-star

Sen passade jag på att klippa mig på söder och äta middag med mamma och pappa. En trevlig dag med andra ord och nu är det dags att ta det lugnt hemma och ladda inför morgondagen.

No responses yet

    Lämna ett svar