Nu börjar det bli standard med Spa efter gymmet på helger

Sliema

Eftersom det var riktigt skönt att köra spa efter gymmet förra helgen så blev det samma sak idag igen. Man kan väl säga att det blir en ny standard framöver att unna sig med lite spa efter gymmet på helgerna. På vardagarna har jag oftast inte tid men någon gång ibland kanske det blir framöver. Dessutom ingår det ju i medlemskapet på gymmet så det vore ju dumt att inte utnyttja det. Att få lite tid efter ett tungt gympass och intensiv vecka genom att bara slappna av i en bubbelpool är riktigt härligt. Idag var det dock kanske inte det tyngsta gympasset på veckan men ett skönt armpass klämdes av iallafall.

Armpass

Armpass

spa

En sak som fortfarande stör mig är det fruktansvärda dåliga ljuset inne på gymmet. Det känns som en mörk källarlokal och alla bilder man tar blir extremt dåliga.

Efter gymmet & spa så blev det en längre promenad ute i solen, lite kyligt i luften men riktigt härligt i solen. Det är helt otroligt vad lite sol kan göra på humöret och motivationen. Det känns som en timmes sol ger motivation och bra humör i flera dagar framöver. Dessutom är det verkligen härligt att gå promenad här nere när solen skiner och man verkligen känner doften av medelhavet.

Alexander Öqvist

Sliema

Självklart blev det en promenad ut på manoel island som vanligt för att spana på båtar. Oftast så är det samma båtar där men ibland kommer det en och annan ny fet båt. Om inte annat är det alltid lika fascinerande att se dessa båtar i verkligheten.

Manoel Island

Manoel Island

Manoel Island

Ja det blev väl egentligen mer bilder än text i det här inlägget. Men det är ju aldrig fel det heller. Nu ska jag njuta av söndagskvällen!

Trevlig kväll

No responses yet

    Lämna ett svar