One day in the sun

Malta

Malta

Lena

Lena

Malta

Flytte til Malta

Det er på sånne dager som dette jeg er ekstremt takknemlig for at jeg har valgt å flytte til Malta. Såklart savner jeg mye hjemme, men jeg er glad for at jeg tok sjansen og flyttet hit. Været, klimaet, landet, folkene. Det finnes så mye positivt med å bo her. Alt er veldig enkelt her nede og det finnes egentlig ikke så mange bekymringer, det er det jeg liker best. Det jeg elsker mest med denne øyen er selvfølgelig at den ligger midt i Middelhavet, og antall regndager kan nesten regnes på en hånd. Nå i januar er det ikke kjempevarmt, men i solen er det utrolig deilig. Så når solen kom frem i dag måtte vi bare ut og nyte. Jeg teller mer eller mindre ned dagene til det blir enda varmere og jeg kan ligge meg på stranden og sole meg. Solen er så vanvittig sterk her så det tar ikke lang tid å få farge. Lengter!

Jeg vil absolutt anbefale alle som vurderer å flytte til utlandet å gjøre det, spesielt om muligheten er der. Jeg kan ikke snakke for andre land, men å flytte til Malta var lekende lett. Det å skaffe jobb, leilighet, finne gym og alt. Mye lettere enn man tror.

No responses yet

    Lämna ett svar