Nyrenoverat på Le Meridien Gym & nya roddmaskiner

Le Meridien Gym

Då var vi äntligen tillbaka på Le Meridien Gym efter 5 dagars uppehåll pga renovering. Nu har dom äntligen renoverat gymmet, lagt nytt golv, målat om, bättre belysning och 2 nya roddmaskiner. Jag tycker det såg riktigt bra ut och alltid en skön känsla när det luktar nytt och ser fräscht ut. Jag blev faktiskt ännu mer motiverad till att köra extra hårt framöver och ser fram emot att gå till gymmet igen. Det blir lite som en nystart nu känns det som och när dieten kommer gå in i en ny fas framöver så blir det nog avgörande. Jag hade heller inga stora förhoppningar eftersom det först och främst är Malta och för att dom enbart skulle byta golv. Att det skulle komma 2 nya roddmaskiner kunde jag bara drömma om, för dom som fanns tidigare gick inte ens att använda och roddmaskin är något jag verkligen föredrar när det kommer till cardioträning. Dom 2 nya är dessutom baserade på vattenmotstånd vilket är lite speciellt men efter att ha provat dom så tycker jag absolut att dom är bra.

Dagens första pass blev:

  • 3 Set Rotatorcuff
  • 3 Set Facepulls
  • 4 Set Stående Hantelpress
  • 4 Set Hantelshrugs
  • 3 Set Sittande Sidolyft med hantlar
  • 3 Set Sittande Sidolyft för baksida
  • 3 Set Frontlyft
  • 3 Set Baksida i Cable

Le Meridien Gym

Le Meridien Gym

Le Merdien Gym
Idag blev det alltså 2 träningspass + en längre promenad mitt på dagen. Riktigt skönt att få en dag med mycket fokus på träning och bra mat. Att vädret dessutom var fantastiskt bra idag gav också extra motivation. Det känns verkligen som att sommaren är påväg nu och idag gick jag bara i shorts och tshirt, riktigt skönt.

Sliema

Sliema

Andra passet blev enbart armar + cardio. Det var nästan tomt på gymmet och det beror väl på vädret främst men att dom fortfarande renoverar poolen på Le Meridien. Folk verkar ha en tendens att prioritera poolen före gymmet. Det var också dags att inviga dom nya roddmaskiner och det blev ett par intervaller på 200m. Tungt var det och det känns som att det blir mer ”verkligt” med vattenmotståndet faktiskt.

roddmaskin

En riktigt bra avslutning på en trevlig helg! Nu är det dags att ta nya tag för nästa vecka som ska bli ännu bättre när det kommer till kost & träningen. Det ska bli riktigt skönt att kunna träna mer.

 

No responses yet

    Lämna ett svar