Då var det dags för en ny spännande vecka och bänkpress

chiliconcarne

Då var det dags för en ny vecka och vad passar bra med att inleda träningsveckan med bänkpress. Ja bänkpress är väl något många gillar att köra på måndagar, eller även alla andra dagar också för att vara exakt. Det är nog absolut en av dom populäraste övningarna på gymmet och som folk kör väldigt flitigt. För min del är det bara en slump att brösträningen och bänkpress hamnar på en måndag. Eftersom jag gör ett rullande schema så varierar det hela tiden från vecka till vecka vilka övningar/pass som hamnar på vilka dagar. Men idag hade man turen att bröst stod på schemat och eftersom jag inte körde någon bänkpress på förra passet så var det en självklarhet idag.

Jag vet inte om det beror på all skräpmat under helgen och för att det var en lång måndag men styrkan kändes inte 100% idag och det började redan kännas väldigt tungt på 100kg idag. Det blev trots allt ett bra bröstpass, med lite mage och cardio som avslutning.

Bjuder också på dagens selfie. Nej, jag ser inget fel med att ta selfies. Jag kunde absolut inte bry mig mindre om folk vill ta bilder av sig själv och posta på internet. Det känns som en väldigt onödig sak att lägga fokus på även om det finns dom som gör det.

bänkpress

Även om jag kör diet nu så är det långt ifrån tävlingsdiet eller något liknande. I den här perioden handlar det mest om att minska mitt dagliga intag och styra undan från godsaker på vardagarna. Men maten gillar jag fortfarande att laga från grunden med färska råvaror och kryddor. Idag var det dags att göra hemlagad chili con carne, absolut en favoriträtt och dessutom väldigt enkel att laga. Fungerar också bra dagen efter som matlåda. Det är alltid svårt tycker jag, att få maten att smaka någorlunda bra dagen efter också efter uppvärmning i micron. Antingen är jag väldigt kräsen eller så blir bara majoriteten av min mat äcklig i micron dagen efter.

chiliconcarne

Kvällen ska alltid gå så fort tyvärr. Det känns som att den bara rinner iväg och jag hinner egentligen bara träna, äta och jobb och sen är det dags att sova. Men det är en del av den här livsstilen och jag trivs faktiskt väldigt bra med det.

Trevlig kväll!

No responses yet

    Lämna ett svar