Påsk och jobb med kostschema

kostschema

Då var påsken snart över för den här gången och det var riktigt skönt med lite extra ledighet. Med ledighet för mig betyder nödvändigtvis inget jobb alls utan mer frihet i vardagen. Jag har jobbat under påskhelgen med mina pt kunder och skräddarsytt kostschema och träningsprogram för några nya kunder. Det är friheten som jag värdesätter och att få tid över till annat i livet som familj och vänner. Det är precis så påsken har varit, en kombination av allt helt enkelt. Nu blir det tillbaka till vardagen imorgon och på något sätt känns det faktiskt skönt, jag behöver komma in i vanliga rutiner igen och komma bort från godiset lite. Det har nog blivit lite för mycket av det goda under helgen så nu är det slutspurt mot sommaren som gäller.

kostschema

Idag var det skönt att vädret vände också och nu ser det ut som att det blir både varmare och mer sol framöver. Det har jag firat med att slänga på sommardäcken och vårstädat bilen lite. Nu återstår bara att fixa en mindre lackskada, några smårepor och vaxa bilen inför sommaren. Att inte folk kan låta bli andras bilar och lära sig köra ordentligt är helt ofattbart, alltid ska man råka ut för något skit. Som tur är så är lackskadan väldigt liten, inga plåtskador och inte speciellt synlig. Vi får se om jag gör detta själv eller lämnar in den, har inte bestämt mig för det ännu. Det hänger väl mest på hur mycket tid över jag har om dagarna och helgerna för att ordna det. Samt att jag inte riktigt har någon plats att stå på för att fixa det.

Volvov40

DW

Har också passat på att byta tillbaka till mitt vanliga läderarmband på ena klockan, passade inte mig alls med dessa s.k nanoband. Kanske snyggt men inte alls lika bekvämt som läderarmbandet.

Dags att packa för morgondagen!

No responses yet

    Lämna ett svar