Riktigt höstväder på Malta just nu

höstväder

Dom senaste dagarna har verkligen bjudit på höstväder här nere på Malta. Det har varit blåsigt, lite kallare och endel regn faktiskt. Självklart blir man bortskämd här nere med all sol och värme så när det väl blir dåligt väder så märks det verkligen. Att malta saknar brunnar på gatorna gör ju inte saken enklare heller. Översvämning blir det på väldigt många platser så fort det kommer lite regn, för något vatten rinner ju knappast undan här. Ibland känns det nästan som att ön ska sjunka av allt regn som inte rinner undan. Men det känns verkligen som typiskt svenskt höstväder just nu. Det är runt 14-15 grader i luften, blåsigt och regn ibland. Nu är det tydligen ett riktigt oväder från Afrika påväg hit också så det ska bli spännande och se hur illa det faktiskt blir, återstår att se.

höstväder

Som tur är behöver jag inte gå ut speciellt mycket utan jag jobbar endel hemma idag med PT kunder, företaget och bloggen. Det tar mycket av min tid just nu men det är otroligt kul. Vi har också införskaffat pepparkakor, lussekatter och pepparkaksdeg. Julmusten har jag också sparat ett par flaskor så det ser ut som att det blir julstämning trots allt. Lite julpynt kommer nog också på plats under morgondagen när det är första advent. Känns väldigt märkligt att fira jul vid medelhavet faktiskt.

julmat

I övrigt så har jag ingen aning om vad min vikt är men jag skulle tippa på runt 90kg morgonvikt. Eftersom jag äter lite mindre och dricker mer vatten har jag tappat lite vätska och känner mig inte uppblåst längre. Skön känsla men jag längtar faktiskt till dieten som startar i Januari.

Det har blivit 3 vilodagar den här veckan så det var skönt att vara tillbaka på gymmet idag och köra på igen. Slängde in ett axelpass imorse och det kändes skönt att vara tillbaka. Ibland är det dock riktigt skönt med ett par dagar vila och låta kroppen återhämta sig.

dagsform

Efter träningen blev det en riktigt trevlig Lunch med min flickvän på Marc Spencer Kitchen. Förbannat god lasagne där faktiskt och riktigt mysigt.

marc spencer malta

Nu återstår det lite jobb resten av eftermiddagen innan det blir lite shopping och middag ute ikväll. Sen blir det en film och godis i soffan resten av kvällen!

För mer hjälp med kost och träning, läs mer under Personlig Träning

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar