Underbar helg med sol, bad & jobb med pt online

sol och sommar

Tiden bara flyger förbi och dagarna på Malta börjar närma sig sitt slut, både tråkigt och kul faktiskt. Det kommer självklart bli tråkigt att lämna Malta eftersom det har varit mitt hem senaste tiden och klimatet gör livet väldigt enkelt och bekvämt. Samtidigt ska det bli väldigt skönt att komma hem till familj, vänner och satsa på min karriär inom träning. Träningskulturen på Malta är nästan obefintlig så något jag verkligen saknar är träningskulturen hemma i Stockholm. Jag saknar att gå in på ett riktigt gym, bli motiverad bara av att se andra människor träna och prestera. Jag saknar att kunna arbeta mer med träning, träffa folk, hjälpa folk med kost & träning på plats istället för bara via pt online. Framförallt saknar jag att vara med min familj och mina vänner, att vara tillgänglig och inte så frånvarande större delen av året.

sol och sommar

Den här helgen har dock varit väldigt skön och gårdagen spenderades vid en pool i en skön solstol hela dagen. Skönt att bara koppla av, sola, bada och ta det lugnt samt äta gott. Igår var en perfekt dag, strålande solsken och vi båda var lediga hela dagen. Men nu märker man verkligen att sommaren är här och solen blir bara starkare och starkare. Mitt på dagen är det faktiskt nästan lite för varmt att ligga i solen tycker jag. Som tur är så fanns ju poolen man kunde svalka sig i.

solstol

alexander öqvist

Häromdagen efter löprundan så stannade jag för att se på lite bostadsannonser som hänger lite överallt här nere. Inte för att jag varken har råd eller planer på att köpa något utan bara för att förundras över vad som faktiskt finns på marknaden.  Att se att det finns stora lyxiga hus för över 5 miljoner euro verkar ju bara sjukt. Men den här annonsen tar nog priset. 7 rum, 7 badrum och 1400kvm hus. Pris? Ingen aning, antagligen väldigt dyr. Det var ju en fin pool och utsikt iallafall.

lyxigt hus malta

Dagsform & jobb med PT online

Dagsformen fortsätter att bli bättre och bättre trots mindre träning och inte speciellt strikt kost. Men allt handlar om vad man gör över tid och hur helhetsbilden ser ut. Viktigt att ha en tanke och plan bakom det man gör. Idag har större delen av dagen spenderats framför datorn och jobbat med PT kunder som ska ha skräddarsydda kostprogram och träningsprogram. Jag trivs verkligen att jobba med PT online och kul att följa mina kunder genom en total förändring i deras liv. Att se folk få en bättre vardag och må bättre är bland det bästa med yrket som personlig tränare.

dagsform

pt online tryck

 

No responses yet

    Lämna ett svar