Tillbaka till verkligheten

Alexander Öqvist

Då var man tillbaka till verkligheten och vardagen på Malta igen. Det har varit ett par fantastiska dagar i Rom men samtidigt känns det skönt att vara tillbaka igen och komma in i vanliga rutiner igen. Imorgon börjar jag min diet och jag har nog aldrig varit så motiverad som jag är nu. Jag är inställd på att ge allt jag kan och komma i mitt livs form mot våren/sommaren. Jag ska lite senare göra ett kostprogram till mig själv som jag kommer inleda min diet med, sen hur strikt jag kommer att hålla den återstår att se. Om det finns intresse så kan jag lägga upp mitt kostprogram på bloggen under veckan så får ni se hur jag dietar.

rygg

Den här bilden är ifrån slutet av sommaren när jag hade inlett min bulk och hade en morgonvikt på ca 85-86kg. Idag är vikten på runt 91-94kg och nu är det dags att få bort fettet och vätskan. Jag fortsätter med ”semester” en liten stund till även om jag kommer att jobba lite smått med mina PT kunder så känns det skönt att vara ledig större delen av dagarna nu under en period. Det passar också bra med lite ledighet nu när jag börjar på diet så att jag lyckas få in alla rutiner och handlar in den maten jag behöver framöver. Det kommer bli mycket kyckling, lax, potatis, ris, nötter, kesella, frukt osv. Vilket intag jag ska ligga på återkommer jag med lite senare.

kök

Jag gillar verkligen vårt kök som vi har här nere i lägenheten på Malta. Det finns gott om plats för att laga mat och rejält med utrymme för mat, tillbehör och kostillskott. För mig är det väldigt viktigt att ha ett stort och fräscht kök eftersom jag gillar att laga mat och samtidigt ha ordning och reda bland mina saker. Dessutom är planering väldigt viktigt för att lyckas med dieten eller bulken.

Nu när verkligheten börjar igen så ser jag verkligen fram emot att komma igång med träningen igen. Det har blivit flera dagar utan träning nu så jag är otroligt motiverad för att gå till gymmet imorgon. Nu kommer jag antagligen att börja tänka lite annorlunda i min träning eftersom jag börjar dieta och har ett annat mål än tidigare. Förutom att jag kommer lägga in lite extra cardio så kan det nog också bli fokus på andra övningar på gymmet också.

Mitt mål är iallafall att inom kort känna mig redo för att tävla. Sen vilken tävling det blir och när har jag inte bestämt, det är inte optimalt sålänge jag bor på Malta tyvärr.

bänkpress

 

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar