Winning med knäböjsfest och tshirt

Ganska winning att köra knäböjsfest med en t-shirt som det står winning på! Idag stod som sagt ben på programmet och jag måste erkänna att jag har varit för dålig med benträningen senaste veckorna. Har saknat struktur, motivation och egentligen ork för att pressa mig ordentligt under passen. Dagens pass blev väl egentligen inte bättre än något annat men jag körde igenom det mesta iallafall. Från och med imorgon är det skärpning både gällande kosten och träningen, sommaren närmar sig med stormsteg och jag vet vad som krävs för att jag ska nå mina mål.

winning

  • 3 Set Knäböj
  • 3 Set Rumänsk Marklyft
  • 3 Set Leg Curl
  • 3 Set Leg Extensions
  • 4 Set In/Utsida lår i maskin

Som sagt inte världens mest extrema benpass jag har kört men får erkänna att det var ett helt okej pass iallafall. Fokuserade extra noga på tekniken i knäböjen och att gå djupt nog ner.

Eftersom vi har haft lite sämre väder i veckan (22 grader och mulet..) så var det riktigt skönt att det var solsken och varmt idag. Det blev en tur på stranden och satan vad folk det var där idag, kändes som att hela Malta var där idag.

Malta Beach

Blev riktigt grillad och det var skönt med ett par timmar i solen. Efteråt blev det att boka biljetter till Premiären av Iron Man 3 i 3D, lite senare här på malta men billigt var det iallafall! 7€ för biljetten. Nu har jag lagt ett antal timmar på jobb och annat som behöver göras inför morgondagen. Formen känns egentligen inte speciellt bra efter all dålig mat och lite träning senaste veckan, men det är bara att ta tag i det igen. Att krypa ner i en nybäddad säng är iallafall helt underbart!

dagsform

säng

No responses yet

    Lämna ett svar