Nu kör vi!

Nå er jeg endelig ferdig med PT-eksamen på Akademiet for Personlig Trening, så fremover kan jeg fokusere mer på treningen. Det har blitt en lang periode der treningen har blitt kraftig nedprioritert, og det kjenner jeg godt på kroppen etter bare to pass denne uken. Men det er utrolig deilig å være i gang igjen. Motivasjonen er på topp til å få tilbake formen og det blir en spennende tid fremover. Så nu kör vi!

Om bare to uker flytter jeg for første gang fra Bergen, så det blir mye planlegging, pakking og ting å ordne de siste dagene. Turen går først til Stockholm hvor jeg endelig skal få treffe kjæresten min etter et par mnd. fra hverandre. Skal tilbringe største delen av sommeren der før vi flytter ned på fantastiske Malta. Ikke rart at motivasjonen er på topp og at jeg har mye å se frem til.

Hvem vil ikke bo på en sånn plass?

Hvem vil ikke bo på en sånn plass?

Har aldri vært i Stockholm så jeg gleder meg masse til å se byen og ikke minst treningskulturen der som er en helt annet enn i Bergen. Allerede første helgen i Stockholm skal vi på Summerburst, som min fantastiske kjæreste har spandert på oss. Det blir mye å se og selvfølgelig blir det mye trening. I tillegg har jeg hørt at sommeren i Stockholm er et must å få med seg, så jeg lengter.

Gårsdagens armpass kjennes godt. Det var så deilig å endelig kjenne litt pump igjen!

Smalbenk
Bicepscurl med stang
Dips
Chins
Pushdown med tau
Hammer curl
Franskpress
Skrå hantelcurl

bilde(7)


I morgen skal beina få kjørt seg. Gruer meg allerede!

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar