Brakmiddag på Waterbiscuit

brakmiddag på waterbiscuit

Då var det äntligen fredag igen och vad passar inte bäst med en brakmiddag på Waterbiscuit? Men först inleddes helgen med att spela bowling, biljard och andra arkadspel med jobbet. En riktigt trevlig start på helgen måste jag säga. Trots att jag är ganska dålig på bowling så var det ändå det roligaste under kvällen. Något jag kanske borde göra oftare, jag vet inte varför det aldrig har blivit av. Jag får helt enkelt se till att börja göra sånt oftare tror jag. Jag har väl prioriterat träningen, jobbet och annat tidigare vilket visserligen tar mycket av min tid. Jag jobbar dessutom runt 60-70 timmar i veckan i snitt och utöver det ska jag ha tid med min träning och allt. Men som sagt, skärpning!

bowling malta

segarally

biljard

Efter bowlingen var det alltså dags att prova en av maltas bästa restauranger. Waterbiscuit i St Julians som har fått väldigt bra omdöme. Och satan i gatan vilken brakmiddag det blev. Det här var verkligen en bra upplevelse och fantastiskt god mat. Hela restaurangen var otroligt fin och servicen var precis det man kan önska. Jag har faktiskt ingenting negativt att säga om den restaurangen. Maten smakade riktigt bra, miljön var perfekt och servicen var riktigt bra.

brakmiddag på waterbiscuit

Menyn och priserna var dessutom bra trots att det var en sån fin restaurang. Eftersom det inte är speciellt vanligt med beanaisesås på malta så passade jag på att beställa in 250g oxfile, hemgjorda pommes, sallad och beanaisesås. Det var riktigt gott och köttet perfekt stekt som jag önskade det.

oxfile beanaisesås på malta

Eftersom det är fredag kan man ju också lyxa till med en efterrätt som jag har glömt vad den hette men förbannat god var den iallafall. Helt klart en av dom bättre jag har smakat.

dessert

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar