Dagens benpass och lite pausböj

pausböj

Efter 5 vilodagar från gymmet så var det äntligen dags för dagens benpass och pausböj. Pausböj är inget jag brukar köra men har tänkt att lägga in det i en liten period nu för att se hur min teknik kan förbättras och samtidigt träna upp styrkan i bottenläget. Det blir ju bra mycket tyngre när man kör pausböj så det kan vara smart att ta lite lättare vikter i början för att känna efter vad man klarar. Jag körde ca 1sek i bottenläget och fick gå ner endel i vikt faktiskt. Utöver pausböj så blev det ett riktigt tungt benpass på Fortina Gym i Sliema eftersom där finns det Hacksquat, benpress och liggande lårcurl. Alltid trevligt med lite variation i benträningen.

  • 5 Set Knäböj & Pausböj
  • 3 Set Raka Marklyft
  • 3 Set Sittande Vadpress
  • 3 Set Hack Squat
  • 3 Set Benpress
  • 3 Set Liggande Lårcurl

pausböj

Klara svårigheter att gå efter passet men det är så det ska vara efter ett tungt benpass. Benen ska vingla och inte svara ordentligt, då känns det som ett riktigt bra benpass, enligt mig. Eftersom det är lördag och ätardag så blev det några chocken jr burgare från mcdonalds till lunch och ikväll blir det ut att äta igen för att avsluta kvällen med lite godis och gott framför en film och gladiatorerna som drar igång igen. Som träningsintresserad så tycker jag att det är ganska underhållande att se på gladiatorerna och speciellt när man känner igen många av deltagarna och gladiatorerna från gymmen i Stockholm och sociala medier.

Usch vad jag e trött på PWO och alla smaker som finns. Jag njuter inte alls av PWO längre utan känner mig bara tvungen att dricka upp all skit jag har samlat på mig. Nu i efterhand ångrar jag lite att jag passade på att köpa när det var billigt, man lär sig av sina misstag. Men inför ett benpass kan det vara ganska trevligt med en PWO.

pwo

Vi har ju haft en period av sämre väder senaste tiden, det har varit lite kyligare, blåsigare och regn. Imorse var det fortfarande lite blåsigt men betydligt varmare än tidigare. Enligt väderprognosen ska det också bli fint framöver nu med runt 18-20 grader och sol. Jag hoppas verkligen att sommaren kommer nu för jag är riktigt trött på att ha kallt inomhus och behöva köra AC hela tiden.

sliema

No responses yet

    Lämna ett svar