Bryst og skuldre

Bryst og skuldre

I det siste har jeg vært flinkere til å variere treningen litt mer. I stedet for å bare kjøre den vanlige splitten hele tiden har jeg valgt å bytte litt på det, både for motivasjonen sin del og for at variasjon er veldig viktig i treningen. Dagens økt ble bryst og skuldre, noe jeg aldri har kjørt sammen før (som jeg kan huske). Vi kjørte på Challenger i Valletta slik at vi kunne utnytte alle maskinene de har der.

Bryst og skuldre
Bryst og skuldre
Bryst og skuldre
Det er utrolig deilig å kjenne at energien er full på trening til tross for at jeg går på et lite underskudd hver dag. Men jeg spiser ren og god mat nå, næringssammensetningen er mye bedre enn før og det gjør at jeg fortsatt har masse energi til overs. Å trene nå er så mye mer motiverende enn før. Jeg blir til og med sterkere i noen øvelser.

Dagens økt så slik ut:

3 sett Omvendt flyes i maskin
3 sett Flyes
i maskin
3 sett Skrå brystpress i maskin
3 sett Flyes i (annen) maskin

3 sett Benkpress i maskin (superset)
3 sett Skulderpress i maskin (superset)
3 sett Sidehev i maskin

Nå ser jeg frem til en rolig lørdagskveld. Det er jo spisedag og i stedet for å gå ut og spise skal vi bestille hjem mat, se film og kose oss. Vi skal se ”The Wolf of Wall Street”, som visstnok skal være så bra.

motivasjon

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar