Äntligen lördag men mycket jobb med Online PT kunder

Alexander Öqvist

Då har ännu en vecka på dieten gått och det känns riktigt skönt att det är helg trots att jag har mycket jobb att göra med mina Online PT kunder. Dagarna bara flyger iväg och jag har verkligen inte tid att blogga dagligen eller speciellt ofta just nu tyvärr. Det är långa arbetsdagar, 12 timmar per dag och då ska jag få tid att träna, laga mat och umgås med min flickvän också. Det sociala livet utöver detta hinner jag inte alls med just nu, men det gör ingenting för jag älskar verkligen mitt jobb som Personlig Tränare och Online PT. Jag blir verkligen motiverad av att se folk nå sina mål som dom aldrig tidigare har klarat och glädjen hos folk när dom blir nöjda och glada. Att kunna driva eget företag som Personlig Tränare och inspirera folk till ett mer hälsosamt liv är absolut det bästa valet jag har tagit. Nu när jag har jobbat som PT i ett antal år så inser jag verkligen att jag har valt rätt yrke.

Alexander Öqvist

Hur går dieten då?

Alltid ett intressant tema som folk brukar vara intresserad av. Dieten går faktiskt väldigt bra trots att jag fortfarande lägger in endel ätardagar ibland så fortsätter vikten ner, jag känner mig mer hälsosam, i bättre form och t.om starkare. Energin på gymmet är minst lika bra som under bulken, självklart beror det på att jag fortfarande är ganska tidigt i dieten och inte kör någon ”tävlingsdiet” just nu. Men morgonvikten står på 88,6kg vilket är ca 3kg ned på 3-4 veckor. Nu fokuserar jag väldigt lite på vikten men det kan ibland vara en pekpinne på om man går åt rätt håll eller inte.

Online PT

Och livet på Malta?

Kunde egentligen inte varit bättre. För att vara ”vinter” och bara Januari så har vi faktiskt haft många dagar med väldigt bra väder. Stundtals upp mot 18-20 grader i skuggan och strålande solsken, dessutom ett par extra timmar om dagen där solen är uppe. Självklart påverkas man av att det är så underbart klimat här nere, man får mer energi, blir gladare och generellt mår bättre av det. Sen finns det andra negativa saker med Malta som man lätt kan tröttna på om man kommer från en storstad som Stockholm. Malta är ganska litet och ligger långt efter Sverige på många punkter, det kan man ibland sakna. Jobbet rullar på bra och jag har mycket att göra just nu med Online PT men det är bara kul.

The Strand

I övrigt försöker vi variera träningen så gott det går och ibland träna på lite andra gym än vårt vanliga. För att hålla motivationen uppe och få se lite nya gym, även om det är väldigt begränsat med det här nere. Om man som oss tränar 7 dagar i veckan är det lätt att tröttna på ett gym. Om du däremot bara tränar 2-3 gånger i veckan så tror jag inte att det blir ett lika stort problem.

Nu återstår en ordentlig ätarkväll med god mat, godis och en bra film! Imorgon blir det träning som vanligt och mycket jobb med Online PT kunder.

Trevlig Helg!

Fortina

Categories

One response

Lämna ett svar