Spadag på gymmet och mer jobb med PT Online

Spadag

Då börjar helgen leda mot sitt slut och trots mycket jobb med PT Online så har jag haft en fantastisk helg men mycket träning, god mat och fint väder.  Idag inledde vi dagen med ett Triceps, Mage och cardio pass som för första gången på flera månader avslutades med lite Spa i gymmet. Dom flesta gym & hotell här nere har ju inomhuspool, bubbelpool, bastu osv som man kan utnyttja med gymmedlemsskapet. Det var otroligt skönt att koppla av en stund efter ett hårt pass och att avsluta helgen på det sättet.

Spadag

Spa

Le Meridien

I övrigt så består den här dagen också mycket av jobb med mina PT Online kunder som jag har. Nu är det endast ett par dagar kvar av min kampanj som jag kör både här på NoRegrets men även på norska MyRevolution. Så om du behöver komma igång med träningen och kosten är det här rätt tillfälle.

spinola

I övrigt så har dagen inte bjudit på så mycket mer förutom fint väder och en timmes promenad längs strandpromenaden. Nu återstår det ett par timmars jobb och sen middag. Förhoppningsvis hinner jag se en film ikväll och bara koppla av innan en ny stenhård arbetsvecka & träningsvecka startar.

portomaso

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar