Dagens trening

I dag har vært en rolig og avslappende dag der vi ikke har gjort så mye. Det har vært mye å ordne etter vi kom hit, så det har vært deilig med en dag uten å ha masse å fikse. Vi har mer eller mindre fått alt på plass og skaffet alt vi trenger til leiligheten. Det kjennes utrolig bra! Føler meg mer og mer som hjemme her for hver dag. Siden vi ikke har gjort noe spesielt blir det ikke mer enn et innlegg om dagens trening.

Det var veldig deilig å ikke ha alarm på i dag. Det er jo tross alt søndag. Men vi kom oss allikevel opp tidlig for å trene. Skuldre sto på planen, og er det noe jeg merker så er det at en skulderøkt er utrolig lett å motivere seg til. Jeg absolutt ELSKER å trene skuldre! Jeg kjørte til og med på med litt PWO, og da var jeg klar for å kjøre. Det ble et bra pass:

3 sett Utoverrotasjon i kabel
3 sett Sittende hantelpress
3 sett Sidehev med hantler
3 sett Bakside med hantler
3 sett Skulderpress i Smith
3 sett Facepulls

bilde(35)

Fra og med i morgen har jeg ikke ferie lenger, så jeg ville utnytte denne dagen litt med å grille meg litt i solen. Det blir nok mindre tid til slikt fremover. Men jeg klarte ikke mer enn ca. en time før jeg måtte gi opp siden jeg var ganske grillet fra i går. Det skal egentlig bli deilig å komme inn i en hverdag her nede, gleder meg masse faktisk!

Dagens andre økt ble rygg, og FY SØREN så tungt! Noen pass merker jeg virkelig at jeg er i et land med en helt annen luftfuktighet enn jeg er vant til. Var helt kjørt etter markløften, og måtte kjempe meg gjennom resten av økten. Den så slik ut:

4 sett Markløft
3 sett Sittende roing
3 sett Nedtrekk
3 sett En-arms hantelroing
2 sett Rygghev

bilde(36)

bilde(37)

Nå er middagen inntatt og siste feriedag skal nytes med full avslapning!

No responses yet

    Lämna ett svar