Intensiv vecka

stockholm panorama

Då var det äntligen helg och i vanlig ordning är jag ”ledig”. Det har varit en intensiv vecka, speciellt när det kommer till jobbet. Det var nog längesen jag verkligen längtade så mycket till helgen och kände att den verkligen behövs. När man kombinerar lite sömn, kaloriunderskott tillsammans med mycket jobb och stress så påverkas kroppen mer än vad man kanske tror. Träningen har dock inte blivit speciellt lidande utan jag landar på 4 pass den här veckan och det känns som enligt plan och mina förväntningar. Men när det blir en intensiv vecka som denna så är det tyvärr svårt att lägga mycket fokus på träningen, det går helt enkelt inte.

stockholm panorama

Vinterväder har det verkligen varit också i form av mycket snö som kom förra helgen och sen frös det på ordentligt. Halt och jävligt hela veckan som i sin tur säkert har påverkat energinivåerna. Jag har druckit på tok för mycket kaffe och andra koffeindrycker den här veckan. Det märkte jag helt klart i onsdags när jag försökte undvika kaffe hela morgonen/förmiddagen. Slutade med huvudvärk, seg och allmänt hängig. Om det verkligen berodde på att jag helt plötsligt undvek koffein vet jag inte men möjligt att det var ett samband. Så det blir nog att försöka vänja sig av med koffein sakta men säkert. Provade också BCAA drycken Nocco i veckan eftersom ICA hade kampanj. Absolut inget fel på smaken men enligt mig motiverar inte innehållet priset. Den är trots allt dyr och i vissa fall dyrare än Celsius som enligt mig faktiskt smakar lite bättre. För tro det eller ej, det är ju till stor del för smaken man dricker dessa drycker. Att krydda dom med 2,5-5g bcaa eller nån annan vitamin kommer ju inte att ge någon större framgång.

nocco bcaa

Självklart dök det upp ett skitfel på bilen också som volvo har valt att man inte speciellt enkelt ska kunna ordna själv. Eftersom jag har LED lampor i nummerskyltsbelysningen så ska dom ju hålla betydligt längre än 1,5 år kan man tycka. Min högra lampa hade gått sönder och dom lamporna finns inte att köpa i vanliga butiker utan man måste åka till volvo med det. Som tur är gick detta på nybilsgarantin så det kostade inte mig en krona, det gick snabbt att fixa och dom bjöd dessutom på gratis frukost medan jag väntade. Så absolut inget att klaga på egentligen.

intensiv vecka

volvo v40 summum

No responses yet

    Lämna ett svar