Mer träning i vardagen

mer träning i vardagen

Ja något jag behöver prioritera är mer träning i vardagen. Med stillasittande arbete, långa dagar och intensivt så har det gjort att jag har minskat på träningen. Men egentligen handlar det bara om prioriteringar, planering av tid och motivationen. För min del har det nog till stor del brustit i motivationen. Jag har senaste månaderna inte haft samma driv och målfokusering som tidigare. Kanske för att mina mål har förändrats och jag har valt att arbeta hårdare med andra saker utanför träningen. Samtidigt känner jag att med stillasittande jobb behöver jag mer träning i vardagen för att må bra och fungera. Så den här veckan har hittills innefattat 4 träningspass vilket känns otroligt bra inför helgen. Målet blir att landa runt 5-6 pass den här veckan och det ska jag försöka hålla framöver också. För jag vet att 2-3 pass i veckan är för lite för mig. Jag behöver minst 4-5 för att må bra och känna att jag kommer någonstans. För målet är inte bara att hålla igång, målet är att utvecklas.

mer träning i vardagen

Självklart har mörkret, kylan och all snö en inverkan på hur mycket man orkar. Men som sagt, bestämmer man sig för något och inser vikten av det ska inte sådana smådetaljer få avgöra o man lyckas eller inte. Den här veckan har varit ett bra exempel. Trots otroligt mycket snö, kyla och mörker så har jag fått in fler och bättre pass än senaste tiden. Jag kan väl dock erkänna att jag är ganska mör och sliten efter den här veckan så helg känns välbehövt. Samtidigt hade det varit skönt med lite sol och värme, ibland drömmer jag mig tillbaka till Malta. Nu är det ju också väldigt populärt med träningsresor till värmen och det är väl något jag skulle kunna tänka mig att prova framöver. Att kombinera semester med träning skulle passa mig bra.

snökaos

bil volvo

No responses yet

    Lämna ett svar