Kostholdet på ferie

For meg skal kostholdet på ferie være akkurat det jeg vil. Jeg bestemte meg før vi dro ut på landstedet til Alexander at disse dagene skulle jeg ikke bry meg om kostholdet, og bare spise akkurat det jeg ville. Den planen har fungert perfekt! Jeg spiser akkurat det jeg vil når jeg vil, og er glad og fornøyd. Det er utrolig deilig å slippe å tenke over hva som er nyttig mat og ikke. Klart jeg hiver nedpå en proteinshake eller to for å dekke det behovet, men jeg spiser akkurat det jeg vil ha.

bilde(12)

Bare litt av all den gode maten vi har spist

 Så lenge man ikke er på konkurransediett eller lignende ser jeg absolutt ikke poenget med å gå og regne kalorier hele tiden. Spis og vær glad! Jeg tror også at å ha sånne perioder som dette, enten det er en helg eller en ferie med masse god mat, vil gjøre deg enda mer motivert og giret når du kommer tilbake til hverdagen igjen.

I dag har vi hatt enda en avslappende dag på landet. Det har ikke vært like varmt som det var i går, men fortsatt deilig. Vi sov ut, gikk en liten tur på denne lille øyen, grillet lunch og kjørte en tur med båten for å kjøpe is. Altså, dette stedet er som tatt ut fra en typisk svensk film som ”Emil i Lønneberget” eller ”Saltkråkan”. Grusveier, grønne enger, røde hus med hvite karmer osv. Det er helt fantastisk!

IMG_7272

IMG_7275

IMG_7280

Vi har fått bevege oss litt i dag hvertfall da Alexander tok frem piler for å spille Dart. Artig å gjøre ting man ikke kan!

IMG_7283

IMG_7292

No responses yet

    Lämna ett svar