Lata dagar

Grillkung

Lata dagar som idag på landet är helt underbara. Att bara slappa och inte göra någonting ett par dagar här ute är perfekt. Just nu passar jag bara på att njuta av sommaren i skärgården och ladda batterierna. Idag var det lite svalare ute än igår, mycket beror nog på den kalla vinden som var idag och dom höga molnen. Framåt eftermiddagen blev det dock varmare och molnen försvann helt.

IMG_7280

Landet för mig är otroligt viktig och något jag har växt upp med under varje sommar och vinter. Jag har spenderat nästan alla somrar och vintrar ute på landet med familj och släkt. För mig är det ett måste varje sommar att spendera ett par dagar här ute. Att grilla, sola, bada och åka båt är en del av sommaren för mig. Utan dessa saker och landet blir inte sommaren som den brukar bli.

IMG_7275

Idag blev det självklart att grilla till lunch och middag men även en sväng ut med båten och handla glass. Det är absolut något som jag relaterar till sommar i skärgården. Jag bryr mig absolut inte om kcal eller vad jag äter om dagarna när jag är här ute. Att bara koppla av och äta det jag vill är faktiskt också något som hör till sommaren här ute.

IMG_7294

Senare på eftermiddagen blev det lite pilkastning också som jag inte gör så ofta direkt. Det blev ett par jämna matcher mellan mig och Lena. Men väldigt kul och jag hade säkert kunnat fortsätta i flera timmar. Dagsformen är väl kanske inte på topp men just nu bryr jag mig inte ett dugg om hur den är faktiskt. Som det ser ut nu så kommer nog min ”bulk” period att börja ganska snart och vi ska se om jag kan komma upp mot 95-100kg innan nyår.

IMG_7306

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar