20 % rabatt på kostholdsprogram og treningsprogram på nett

Facepulls

Det er et nytt år og til og med jeg har laget mine egne ”nyttårsforsetter” om å starte et bedre liv med mer trening og et sunnere kosthold. Jeg er helt sikker på at jeg ikke er alene om dette. Treningssentrene er overfylt, det er alltid tomt for cottage cheese i butikken og alle tar helt av med nyttårsforsettene sine. Dette er jo bra, om man klarer å holde seg til det. Jeg har selv jobbet på treningssenter i mange år og vet hvor kaos det kan være i januar og februar, før det roer seg ned i mars. Det optimale hadde jo vært om alle faktisk klarte å holde seg til den gode rutinen de har opparbeidet seg i starten av året, og jeg er glad for at jeg har mulighet til å hjelpe folk med dette ved å tilby kostholdsprogram og treningsprogram på nett.

Lena Barmen

Kostholdsprogram

Mange starter sikkert det nye året med å bli ekstra sunn og holder seg til et bra kosthold. Ofte holder dette bare en periode, og man skeier mer og mer ut. Dette er jeg selv erfaring med år etter år. Det finnes flere årsaker til at man ikke klarer å holde seg til nyttårsløftene, men ofte kan det dreie seg om at man starter for hardt eller at man ikke har nok kunnskap om hvordan man bør spise for å oppnå de resultatene man ønsker. Jeg kan skreddersy et individuelt kostholdsprogram basert på målet ditt, for å sikre gode resultater og den fremgangen du ønsker. Kostholdsprogrammene mine er detaljert og viser hva du skal spise hver dag, med ulike alternativer til råvarer. Jeg gir også tips om ulike kosttilskudd om det er interessant. Ofte er det usikkerhet og det at man ikke vet hva og hvor mye man skal spise av alt som gjør at resulatene uteblir. Dette kan jeg hjelpe med!

Treningsprogram

Vi kan lese sider opp og ned på internett om treningsprogram som passer for alle. Etter min mening passer ikke slike generelle treningsprogram for alle, om man vil oppnå best mulig resultat. Da er et individuelt tilpasset treningsprogram bedre, som er laget ut i fra dine mål, forutsetninger og ønsker. Jeg lager detaljerte program og tar hensyn til ditt mål, enten det er å bli sterkere, gå ned i vekt eller hva som helst. Det er såklart viktig for meg at du trives med programmet og det skal være gøy å trene. Ingenting er som en glad kunde som ser resulatater, blir sterkere og er motivert. Jeg er veldig glad for å kunne bidra til dette.

Coaching og oppfølgning

En stor del av det jeg tilbyr er også coaching og oppfølgning. Etter at kostholdsprogram og treningsprogram er levert og du har startet med programmene følger oppfølgningsbiten, som kanskje er det viktigste. For meg er oppfølgning og coaching noe av det som vektlegges mest. Som kunde sender du en rapport til meg hver uke og forteller hvordan det har gått med kosthold og trening, og deretter gjør jeg justeringer om det trengs. For mange er det ekstra motiverende å holde seg til programmene når de vet at det skal sendes en rapport med resulater hver uke til en annen person som ”passer på”. Utenom rapportene kan du stille spørsmål når som helst om du lurer på noe, og jeg hjelper mer en gjerne til om du trenger motivasjon eller inspirasjon.

Akkurat nå har jeg 20% rabatt på alle PT-pakkene, så nå er den perfekte tid å sette i gang med ett skreddersytt kostholdsprogram og treningsprogram!

Kostholdsprogram og treningsprogram

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar