Att inleda veckan med ett brutalt benpass

Benpass

Det är många som hatar måndagar och inte alls ser fram emot den dagen. Själv tänker jag inte riktigt så, hela dagen går jag istället och tänker på dagens träningspass, dagens brutala benpass som står på schemat. Som jag har skrivit tidigare så har jag under senaste året börjat gilla knäböj mer och mer. Jag ser inte direkt fram till benpasset men jag ser fram till Knäböjen där jag hela tiden strävar efter att bli bättre och starkare. Det är kul när man börjar se bra framgång och speciellt när rörligheten och tekniken blir bättre. Det finns nog många där ute som har problem med tekniken i Knäböj och grunden till det är oftast att rörligheten i t.ex. höfter, knäleder och ryggen är för dålig. Jag brukar alltid rekomendera att man kör dynamisk uppvärmning, använder rumble roller eller motsvarande massage rulle för att mjuka upp och öka rörligheten. Sen jag började med dessa saker för  ett par år sedan har min rörlighet blivit otroligt mycket bättre.

Personlig Tränare

Som ni kan se på bilden så var inte min teknik helt optimal här heller, men bilden är tagen i somras och sen dess har min teknik bara blivit bättre och bättre. Jag skulle också vilja påstå att tekniken har blivit bättre på riktigt tunga vikter som 1Rm och 2RM också vilket känns skönt. Men dagens benpass handlar om mycket kring Knäböj, komma djupt nog ner utan att tekniken blir lidande. I övrigt lär det slängas in lite raka marklyft och benpress för att köra igenom ordentligt.

Benpass

En annan spännande nyhet är att jag nu har ordnat PayPal konto till mitt företag och har uppdaterat min sida ”Tjänster & Prislista” med den tjänsten. Så nu blir det enklare för dom som vill betala med PayPal istället för fakturabetalning. Kom ihåg att jag fortfarande kör 20% rabatt på alla PT paket i ett par dagar till.

Trevlig kväll!

No responses yet

    Lämna ett svar