Långa dagar, diet och kostprogram

solnedgång malta

Ja som ni säkert har märkt så har det inte blivit så mycket bloggande eller artiklar dom senaste veckorna. Orsaken är som vanligt mycket jobb, diet och kostprogram ska skickas ut, uppföljningar för PT kunder och annat jobb med hemsidan och mitt företag. Även planeringar för framtiden och hur NoRegrets ska utvecklas som företag under året. Timmarna på dygnet räcker helt enkelt inte till och trots att jag har förmånen att kunna sova till 7-8 på morgonen så är jag helt slut kl 22 på kvällen. Förutom att jag jobbar mycket så försöker jag självklart lägga in träning nästan varje dag och dieten tar dessutom på krafterna också. Även om jag inte ligger på tävlingsdiet och speciellt lågt på kalorier så är det fortfarande ett underskott för mig som är tufft. Men det är bara att kämpa på och jag kommer att fortsätta med min diet och kostprogram i några veckor till innan det blir lite förändringar i planen.

solnedgång malta

sommar malta

Sommaren har kommit till Malta

Som ni kan se så har sommaren kommit till Malta och det är något som driver mig till att fortsätta kämpa med jobbet, dieten och allt runt det. Solen och värmen ger mig otroligt mycket energi och när jag tänker efter lite mer så är man mycket gladare och positivare här nere kring medelhavet, även under vintermånaderna. Att solen och värmen kunde ha så stor effekt trodde jag faktiskt inte.

Sen får man se ju det ena och det andra på Malta och slutas att bli förvånad. Jag har ingen aning om vad jag fotade idag påväg till gymmet men något verkade dom fira iallafall.

balluta bay

Nu är det dags för långhelg och jag passade på att lyxa till middagen lite idag med en Duck Teriyaki från Cafe Sakura som är en välkänd japansk sushirestaurang här på Malta som även har några goda varmrätter för sånna som mig som inte äter sushi. Riktigt gott och mättande och även om den ser väldigt onyttig ut så kändes det ganska okej att äta det till middag idag. Kanske inte riktigt står på min diet och kostprogram men fredagar och lördagar är fortfarande ganska fria för min del och det fungerar kanon för mig.

duck teriyaki

Intresserad av skräddarsytt kostprogram och träningsprogram?

Sitter du fast med kosten och träningen? Får du inte dom resultaten du vill ha? Vill du en gång för alla bevisa att du kan nå ditt mål? Oavsett om du är svensk eller norsk så kan jag hjälpa dig med det. Jag jobbar både med Norska kunder via MyRevolution och svenska kunder direkt via NoRegrets.

Ta kontakt med mig på alexander@noregrets.se eller alexander@myrevolution.no för mer information och priser

No responses yet

    Lämna ett svar