Grillad av solen

mål

Idag har varit en sådan dag där jag blir riktigt grillad av solen och det har varit över 24 grader i skuggan. Inledde morgonen med ett par timmar på bryggan och självklart lite bad i havet. Men solen är otroligt stark här ute vid havet så jag orkar inte speciellt många timmar i solen. För mig hjälper det att göra något annat ute i solen istället för att bara ligga och pressa. Det kan vara allt från att bara gå runt i solen eller hjälpa pappa med något som behöver göras här ute.

IMG_7314

Att gå upp och äta frukost till den här utsikten och vädret är väldigt svårslaget. Inte ens Malta kan slå Stockholms skärgård dessa dagar. Jag brukar oftast inte äta frukost utan tränar alltid på tom mage och på morgonen. Men dessa dagar har jag lyxat till med lite frukost av bröd, juice och yougurt. Vilket kan synas lite på dagsformen, inte alls samma hårdhet och tryck i kroppen.

IMG_7321

Det ska dock bli skönt att åka hem till stan imorgon igen och försöka komma in i vanliga rutiner med träning osv. Lutar åt ett kvällspass/eftermiddagspass på SATS imorgon iallafall. Vad som ska tränas återstår väl att se beroende på dagsform och vad vi har lust att träna. Förhoppningsvis har jag rejält med motivation och energi i kroppen efter dessa dagar här ute på landet.

Kvällen idag består nog mest av att gå igenom diverse mail och annat jobb som behöver ordnas. Kom ihåg att tagga #noregrets_se på instagram!

IMG_7330

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar