Livskvalite

Livskvalite för mig är något väldigt viktigt för att få vardagen att fungera så bra som möjligt. Men vad är egentligen livskvalite? För mig innebär det egentligen kort sagt att allt i vardagen fungerar bra. Att jag trivs med det jag gör och att jag mår bra av min livssituation. Livskvalite kan säkert ha olika betydelse för olika personer, men för mig betyder det att jag skrattar och mår bra av livet.

Nu återstår det ca 1 månad på Malta innan vi åker hem till Stockholm för att ha lite semester och koppla av. Sen är planen att åka ner hit igen och hitta en ny lägenhet. Det ska bli otroligt skönt att komma hem till Stockholm och få vara med vänner, familj och svenska gym igen. Jag är helt övertygad om att jag kommer sakna Malta och vilja tillbaka så fort som möjligt för livet här nere är otroligt behagligt. För mig har det varit väldigt mycket livskvalite här nere, speciellt pga det varma klimatet och miljön som är här nere.

Malta

Vi har senaste tiden börjat inleda våra dagar med en timmes powerwalk längs strandpromenaden i solen. Otroligt fin start på dagen även om jag måste erkänna att tiden efter man har varit i solen är väldigt tuff. Solen är otroligt stark och man blir tröttare än vad man tror.

IMG_6235

Träningen går också helt okej och jag har haft några bra dagar nu. Jag vet att det tar längre tid än så för att se framgång men hoppas att jag kan se lite mer under nästa vecka illafall. Inga större förändringar i träningsrutinerna men kosten försöker jag hålla mig till clean mat och undvika godis och annat skräp.

IMG_6248

Vi tänkte också försöka få in lite mer resor nu sista månaden här nere. Vi har väldigt väldigt dåliga på att upptäcka Malta och utforska ön. Mest på grund av tidsbrist efter allt jobb men också av att vi har varit otroligt trötta mot helgen efter intensiva veckor.  Det blir antagligen en båtresa mot Gozo och The Blue Lagoon som vi verkligen måste se innan vi åker hem igen.

Igår blev det lite benträning men värmen gör det verkligen mycket tyngre än vad jag hade kunnat tro. Det är väldigt mycket svårare att hålla tempot uppe och lyfta tungt här nere. Nu blir det ladda om inför dagens ryggpass!

IMG_6244

No responses yet

    Lämna ett svar