Inleder morgonen med en powerwalk

Malta

Vi inleder morgonen med en powerwalk i solen för att få igång förbränningen och en bra start på dagen. Det ger mig otroligt mycket energi och motivation för att följa dagens kost och träning. Vi brukar ta en powerwalk i lite drygt 1 timme och det räcker mer en nog i den här värmen och solen. Senaste gångerna vi har tagit powerwalk på morgonen så har jag varit otroligt sliten när jag kommer hem faktiskt. Jag antar att det beror på en kombination av värmen, solen och att jag går på tom mage.

I övrigt så har dagen mest bestått av jobb med PT kunder och ett tyngre 5×5 pass på gymmet. Fick ett riktigt bra pass och var rejält sliten efter.

alexander biceps

 

  • 5 Set Bänkpress
  • 5 Set Sittande Militärpress med stång
  • 3 Set Sittande Sidolyft med hantlar (SUPERSET)
  • 3 Set Sittande framåtlutad Sidolyft (SUPERSET)
  • 3 Set Hantelflyes
  • 15 min Cardio på Crosstrainer

alexander

 

Har tyvärr inte så mycket mer att skriva idag utan nu blir det att ta kvällsprotein och sen krypa ner i sängen och Skype med min flickvän. Det ska bli otroligt skönt att komma hem till Stockholm om mindre än 1 månad! Har börjat gå igenom skåpen och alla saker jag behöver få med mig hem igen. Det har blivit allt för mycket saker här nere som jag absolut inte behöver, så det blir skönt att rensa och ha mer kunskaper till nästa gång vi reser ner igen.

No responses yet

    Lämna ett svar