Sista dagen i Stockholm

Japp, då var det sista dagen i Stockholm idag på en god stund. Nu bär det av mot Malta igen på obestämd tid. Alltid blandade känslor att flytta från Stockholm men självklart ska det bli otroligt kul att komma ner till Malta igen. Idag har jag mest gjort dom vanliga rutinerna, tränat, ätit, powerwalk osv. Självklart lite trist eftersom jag inte vet när jag får göra det igen i Stockholm. Stockholm på sommaren är alltid svårslaget. Men jag är väldigt nöjd med sommaren här hemma och jag har fått gjort allt jag önskade. Det har varit en perfekt sommar med andra ord!

IMG_8284

Inledde självklart dagen med ett sista träningspass på SATS Medborgarplatsen. Blandade känslor, grymt gym men oftast för mycket folk.   Ganska mätt på SATS Medis om jag ska vara helt ärlig. Det ska bli skönt att komma ner till medelhavet och köra på deras dåliga gym istället, men mindre folk.

IMG_8255

IMG_8289

I övrigt har det inte hänt så mycket mer idag förutom packande och lite jobb med PT-kunder. Blev en fin kebabtallrik till lunch och en pizza i gamla stan till middag. Otroligt gott och skönt att inte behöva bry sig om maten just idag.

IMG_8295

IMG_8294

Nu blir det snart att försöka sova ett par timmar innan det bär av mot Arlanda imorgon tidigt. Förhoppningsvis har jag internet och allt som vanligt redan imorgon kväll och kan uppdatera er om flytten till Malta.

Godnatt!

No responses yet

    Lämna ett svar