Test av nygammal PWO

pwo

Idag fick jag ett kärt återseende av en gammal pwo som har kommit tillbaka i en ny version. Den nya jack3d Advanced formula innehåller inte DMAA som tidigare blev förbjudet över större delar av världen. I övrigt är den nya ganska lik den gamla och många känner nog igen burken som nästan är identisk med den gamla. Jag tänkte jag skulle försöka skriva lite vad jag tycker om den och generellt om pre-workouts. För det första kan vi ju konstatera att ingen av dessa produkter är några mirakelprodukter som kommer ta din träning till nya nivåer. Antagligen skulle en kopp kaffe och en koffeintablett ställa sig ganska bra mot dom flesta pre-workoutsen. Men något jag gillar med dessa produkter är oftast att dom smakar gott och jag får en liten placeboeffekt som gör att jag blir mer motiverad och sugen på att träna.

pwo

Som ni kan se så ser den nya burken ut som den gamla och kommer i olika smaker som tidigare. Jag tänkte prova smaken vattenmelon eftersom det brukar vara ett säkert kort och vad jag kan minnas av den gamla så smakade vattenmelon väldigt gott. Men så fel jag kunde ha, för den här smakade rent utsagt skit och påminde mig väldigt mycket om BSN Hyper-FX som för övrigt smakar väldigt äckligt och konstgjort. Jag har faktiskt väldigt svårt för den här smaken och pwo. Jag tog bara en skopa och kan inte påstå att den var bättre än någon annan pwo. Nej, det här var faktiskt ingen höjdare enligt mig och jag kommer nog inte fortsätta med den. Någon som har lust på en ny pwo kanske?

pwo jack3d

Det blev trots allt ett relativt bra benpass där jag fokuserade på knäböj samt tekniken och gå så djupt ner jag bara kunde. Det fungerade iallafall ganska bra upp till 140kg och jag stannade där. Jag har någon mental spärr som gör att jag inte klarar av att göra ”fulböj” utan jag vill göra med så bra teknik som möjligt, oavsett hur tungt jag kör. Visst, det är bra med korrekt teknik men om jag ska ta 1RM så skulle jag nog kunna göra det med lite sämre teknik utan att skada mig.

Nej, nästa pass blir det nog bara en energidryck och koffeintablett istället.

No responses yet

    Lämna ett svar