Värmebölja och två träningspass

Alexander Öqvist

Både igår och idag har det varit riktigt varmt här nere på Malta. Senaste veckorna har temperaturen varit mellan 25-28 grader men dom här två senaste dagarna har temperaturen stigit till 30-34 grader. Ja man märker faktiskt stor skillnad på det med tanke på hur luftfuktigheten är här, riktig värmebölja idag med andra ord. Det blev ingen dag på stranden idag eftersom vi var lagom grillade efter gårdagen. Istället blev det två träningspass och en lång promenad mitt på dagen.

Morgonpasset blev bröst

  • 3 Set Bänkpress
  • 3 Set Hantelflyes
  • 3 Set Bröstpress på lutande bänk
  • 3 Set Cable Flyes

Värmebölja

Efter ett par veckor med bulk börjar ryggen bli större och konturerna försvinner mer och mer. Men det gör ingenting för jag har en bit kvar av min bulk och är långt ifrån nöjd. Jag har ca 12-14kg till att lägga på mig men vi får se hur realistiskt det är. Först jobbar jag upp mot 90kg morgonvikt sen lägger jag upp en ny plan beroende på hur jag ser ut i spegeln.

Efter en ca 1-2 timmars promenad var det dags att gå hem och ladda upp inför dagens andra pass som skulle bli rygg. Värmen tar verkligen på krafterna så det fanns inte mycket att ge idag tyvärr.

  • 3 Set Breda Latsdrag
  • 3 Set Omvända Latsdrag
  • 3 Set Skivstångsrodd
  • 2 Set Rygglyft

Sen var det tack och godnatt, skönt med en dusch och hem och fylla på med mat. Svårslaget med korv stroganof!

No responses yet

    Lämna ett svar