Tung økt i dag

Det har blitt noen dager med litt mindre trening i det siste, så jeg har gått og gledet meg til dagens ryggtrening i hele dag. Alt var planlagt i hodet, og jeg skulle bare kjøre på. Men det gikk ikke helt som planlagt. Jeg var skikkelig sliten under hele økten, og var absolutt ikke like sterk i dag. Men uansett, så er all ryggtrening bedre enn ingen.

Er det noe jeg synes er ekstra motiverende for treningen, så er det nye treningsklær. Alexander gjorde en bestilling på Bodybuilding.com og bestilte blant annet aminosyrer til oss, og slengte med en ny singlett til meg. Den var så nice!

ryggtrening

Vi startet ryggøkten med markløft, så det var kanskje derfor energien ikke var på topp resten av økten. Det var tungt, og jeg hadde ikke så mye mer å gi etter hvert. Men det var uansett godt å få trent igjen, så jeg er fornøyd med det. Jeg skulle forsøke å gjøre chins, bare for moro skyld egentlig da jeg visste at det ikke kom til å gå bra. Jeg klarte så vidt å dra meg opp to ganger. Det skal ikke mange kilo til for at det plutselig blir så mye tyngre. Dagens ryggtrening så slik ut:

3 sett Markløft
4 sett
Roing med stang
1 sett Chins
3 sett Nedtrekk bredt grep
2 sett Sittende roing

ryggtrening1

Har akkurat spist en deilig laksemiddag, og nå skal det bare slappes litt av før sengen kaller.

No responses yet

    Lämna ett svar