Uppdatering från Malta

Här kommer en liten uppdatering från Malta från den senaste tiden. Det har tyvärr varit dåligt med uppdateringar från Malta eftersom senaste tiden har varit väldigt stressig. Mycket har hänt, jag har haft mina föräldrar har varit här på besök en vecka och sommaren har verkligen tagit full fart. Det har varit otroligt trevligt att ha mamma och pappa här under en vecka, få visa dom Malta och hur jag lever här nere. Dom har varit här tidigare, men för 30 år sedan så stora förändringar har hänt senaste tiden. Det blev middag ute varje dag och försökte njuta så mycket som möjligt av det.

Pappa hade även med sig mina nya hörlurar som jag verkligen har längtat efter. Äntligen har jag fått Beats By Dre och jag måste erkänna att det var ett riktigt bra köp och ljudet är kanon.

beats by dre

I övrigt har träningen rullat på ganska bra, trots att det har blivit mycket mat ute på restaurang så känns formen helt okej. Nu när föräldrarna har åkt hem så finns det ingen anledning för mig att ligga på latsidan och äta ute längre utan nu är det full fokus på bra kost och träning.

dagsform

Inledde morgondagen med ett lite annorlunda pass, sittande militärpress med stång samt marklyft. Jag gillar variation så det var helt okej att köra något nytt idag. Oftast så kör jag 1-2 muskelgrupper per gång och fler övningar.

  • 5 Set Sittande Militärpress Med Stång (12x50kg, 10x60kg, 9×60, 7x65kg, 15x50kg)
  • 4 Set Marklyft (topset på 140kg men ingen maxning idag)
  • 2 Set Chins/Pull ups

Eftersom sommarvärmen verkligen börjar komma så passade vi på ett dra ner på stranden en timme och njuta av solen. Vi har svårt att vistas längre än en timme i solen nu eftersom den är otroligt stark och temperaturen börjar stiga kraftig, idag var det 27 grader i skuggan och jag vågar inte ens tänka på temperaturen i solen.

chill

Under kvällen blev det ett till pass där fokus låg på mage samt cardio. Jag kommer lägga in lite mer cardio nu framöver för att finslipa på sommarformen samt konditionen.

  • 3 Set Chrunches i Cable
  • 3 Set Magmaskin
  • 3 Set Sidolyft
  • 15 min trappmaskin

Det är också värt att nämna att pga luftfuktigheten här nere så blir all träning otroligt mycket tyngre. Jag har aldrig svettats så mycket under ett så kort träningspass. Vi avslutade med lite chill i poolen och bastun.

Desto tråkigare avslut på kvällen eftersom sverige inte lyckades bättre mot Kanada i dagens VM-match.

hockeyvm

No responses yet

    Lämna ett svar