Ännu en dag i Stockholms Skärgård

Stockholms skärgård

Idag blev det ännu en dag ute i Stockholms skärgård och fullt med sol, bad och grillande. Inget att klaga på med andra ord. Jag passar verkligen på att njuta av dom sista dagarna i Stockholm nu. Jag kommer absolut att sakna Stockholm och speciellt landet. En sommar utan landet blir aldrig samma sak, så jag är glad för att jag har fått ett par dagar här ute. Nästa gång jag kommer till Stockholm är det antagligen full vinter och snö istället.

Idag vaknade jag upp med strålande solsken och vattnet var helt stilla, fantastiskt vacker syn och bra start på dagen. Åt som vanligt ingen speciellt frukost utan endast en proteinshake. I övrigt har det mest varit onyttigheter idag och extrema mängder mat.

Stockholms skärgård

IMG_8229

Har inte gjort speciellt mycket idag förutom att legat på bryggan och solat. Självklart blev det ett par dopp i det kalla vattnet för att svalka ner sig lite. En sak jag har märkt, jag kan aldrig ligga och sola på mage utan att somna. Jag somnar ALLTID när jag ligger och solar på mage men aldrig när jag ligger på rygg.

IMG_8226

Med andra ord blev det ännu en dag utan träning och jag gissar på att morgondagen blir likadan. Kommer antagligen inte att hinna med ett pass imorgon kväll. Det är dags att tvätta alla kläder och börja styra upp packningen. Eftersom man ska bort på obestämd tid krävs det ju lite mer planering när man packar.

IMG_8230

IMG_8232

Trevlig och god middag ikväll inklusive efterrätt. Grillad mat på sommaren är helt underbart och jag kan verkligen äta tills jag spyr. Om jag ändå kunde laga lika god mat själv..

IMG_8237

IMG_8238

IMG_8240

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar