Skärgårdsidyll

skärgårdsidyll

Idag var det underbart att vakna och se solen lysa in i sovrummet. Att känna på sig att det kommer bli en fantastiskt fin dag och vi ska åka ut till landet i Stockholms skärgård. En sista helg på landet i skärgårdsidyll innan vi flyttar ner till Malta igen på obestämd tid. Att få en helg på landet med sol, bad, grill och umgås med familjen är oslagbart. Idag blev det en sådan perfekt dag ute i skärgården. Vi kom iväg i god tid och all mat var inhandlat så resan ut gick väldigt smidigt.

ljusteröfärjan

Väl ute på landet så ser man att det har varit en solig och varm sommar eftersom gräset har helt torkat och det växer otroligt lite blommor. Det mesta har helt enkelt torkat ut. Senaste dagarnas regn räcker självklart inte för att det ska återhämta sig när det har varit så varmt och soligt under längre tid. Det har verkligen varit en fantastisk sommar så långt, jag har iallafall ingenting att klaga på. Min sommar kunde inte ha varit bättre helt enkelt. Jag har fått resa, njuta av ledigheten, gjort det jag vill och umgås med folk jag tycker om.

landet

landet

Efter att ha grillat mat till lunch så blev det flera timmar nere på bryggan och bara njuta av sommaren. Solen stekte på bra men det var faktiskt ganska kallt i vattnet. Men efter ett par timmar i solen så är det bara skönt att svalka av sig i vattnet. Har dessutom hittat en intressant app till iPaden som motsvarar Spotify fast för tidningar, Readly heter den och fungerar med samma princip. Du kan för en fast summa varje månad (99kr) ladda ner så många tidningar du vill och läsa på iPaden eller motsvarande. För mig som reser endel och dessutom bor på Malta är det gult värt att få tag i Svenska tidningar, dessutom så billigt. Funderar starkt på att köpa ett abonnemang på den appen.

bryggan

Till middag grillade pappa färsk lax, potatis, majskolvar och haloumi. Jag har tyvärr inte ätit så mycket lax senaste halvåret så det var riktigt gott med grillad lax dessutom. Underbart att kunna sitta ute i kvällssolen och äta middag.

grill

utsikt

Vad ska man säga? Lite av en skärgårdsidyll är det nog allt. Fantastiskt fin kväll idag och jag har haft en underbar dag här ute.

körsbär

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar