Äntligen helg och dagens ryggträning

Ryggträning

Då var det äntligen helg igen och dessutom public holiday på måndag så då är dom flesta här nere lediga. Om jag är ledig återstår väl egentligen att se, antagligen kommer jag passa på att försöka vara lite extra ledig. Idag är det iallafall väldigt skönt att vara ledig och bara njuta av dagens ryggträning, god mat och bara ta det lugnt. Nu när dagens ryggträning är färdig så återstår det egentligen bara en god middag ute, en film ikväll och njuta av lördagen och det fantastiska vädret vi har just nu. Det verkar hålla i sig ett par dagar till iallafall.

Ryggträning

Idag är det också min ätardag så nu ska det njutas av en god middag, godis och film ikväll. När man endast gör det en gång i veckan så uppskattar man verkligen dessa dagar. Det jag uppskattar väldigt mycket är också träningen och promenaderna dessa lediga dagar. Att sova någon timme extra, inte behöva stressa iväg till gymmet utan bara dricka min PWO i lugn och ro är något jag verkligen uppskattar. På vardagar blir det ju att gå direkt efter jobbet och oavsett vad så har jag aldrig lika mycket energi och go dom dagarna. Det är alltid tungt efter 8-9 timmar på jobbet att tagga om inför träning och orka prestera så bra som man vill.

Sliema

Malta

Jag har tyvärr inte tagit så mycket formbilder senaste tiden och det beror väl mest på att alla speglar som finns på gymmen här nere är under all kritik. Eller kanske inte spegeln men belysningen och placeringen är inte den bästa direkt. Tyvärr så har vi inte heller så många speglar hemma så det får bli lite nya formbilder med min systemkamera om ett par veckor istället. Men vikten fortsätter ner och morgonvikten ligger nu på 87,3kg (startvikt 91,4kg) så jag har med andra ord gått ner 4,1kg på 6 veckor med diet och x antal ätardagar. Det går enligt plan och jag ger absolut inte 100% nu så tidigt i dieten men jag ser fortfarande till att ligga på ett kaloriunderskott överlag på en 7 dagars period, och det visas på vågen, i spegeln och på gymmet.

Dagsform

Nu blir det snart att byta om och röra sig ut och äta en god middag.

Trevlig helg från soliga och varma Malta!

No responses yet

    Lämna ett svar