Att köra bänkpress

Bänkpress

Tags:

Att köra bänkpress är något som dom flesta älskar och har som favoritövning. Jag älskar också att köra bänkpress och brukar göra det 2-3 gånger i veckan beroende på hur många pass jag får in. Jag brukar variera mellan smal bänkpress och vanlig bänkpress. Styrkan skiljer sig inte speciellt mycket men jag är lite starkare i vanlig bänkpress. Idag stod bröst på schemat och självklart lägger jag in vanlig bänkpress i det programmet. Jag brukar variera mellan högreps och lågreps, idag blev det lågreps på alla arbetsset.

Jag var ganska trött imorse men 300mg koffein och 5g bcaa hjälpte mig att vakna till liv. Jag var inte i mitt livs form idag och det märktes i bänkpressen också. Jag var inte lika stark som jag brukar vara men så är det ibland tyvärr. Vissa dagar kan man inte prestera på topp och så är bara livet. Det gäller bara att göra det bästa av situationen. I mitt fal brukar det hjälpa att gå och köra lite lättare övningar och fler reps för att jag personligen ska känna att jag får ett bra pass. Även om inte bänkpressen gick som förväntat idag så var jag iallafall nöjd med passet.

Bänkpress

  • 4 Set Bänkpress
  • 3 Set Bröstpress i Hammer
  • 3 Set Cableflyes
  • 5 Set Omvänd Flyes i maskin

bänkpress

Vilka fina miner jag gör som vanligt under passen, helt ovetande dock. Men det blev iallafall ett bra pass med fin pump i brösten. Självklart passade jag på att ta lite bilder i spegeln på gymmet, annars har man ju inte tränat! Eller hur? Dagsformen känns helt okej med en morgonvikt på 84kg. Jag har ätit ganska strikt i 2 dagar så ikväll blir det att ladda på med lite extra kolhydrater inför morgonens pass. Självklart blir det lite extra godis för motivationens skull och för att jag inte är på någon tävlingsdiet. Däremot gillar jag att hålla i mig okej form året runt.

bänkpress

bänkpress

One response

Lämna ett svar