Slow progress is still progress

Slow progress is still progress! Dette prøver jeg å si til meg selv ganske ofte for tiden. For det er helt sant. Man kan ikke forvente seg at fremgangen skal skje over natten. Det tar tid å se forskjeller på kroppen, det tar tid å se at tallene blir mindre på vekten – hvertfall om man vil gjøre det rett.

bilde(18)

Jeg er på ingen måte et menneske med god tålmodighet, og vil gjerne se resultater med en gang. Hadde ikke jeg hatt den kunnskapen og erfaringen jeg har, så kunne jeg funnet på å sulte meg i hjel for å se at kroppen forandrer seg. Men man kan ikke holde på å ligge på ekstremt underskudd over lang tid, så hva hadde skjedd om jeg skulle begynne å spise normalt igjen da? Jeg hadde antakeligvis skutt opp i vekt igjen, og sultingen var forgjeves. Det er ikke de ekstreme opp- og nedgangene kroppen ønsker. Vil du se resultater og beholde dem, som kanskje er det viktigste, så tar det tid. Det er bare noe man må innse. Derfor er det viktig å være tålmodig og tenke på at resultatene kommer så lenge man gir det kroppen trenger.

bilde(20)

Det var en trøtt jente som gikk til SATS i dag var å trene bryst. For det første klarte jeg nesten ikke å våkne da jeg ble vekket, og for det andre skulle jeg for første gang på lenge kjøre et pass uten PWO eller noen form for koffein. Dette var av den rene grunn at jeg ville se hvordan økten ble uten, og om jeg og kroppen har det litt bedre uten. Det gikk helt strålende! Så det blir nok flere slike økter. Uansett, vi kjørte følgende:

4 sett Benkpress
3 sett Skrå brystpress i Hammer
3 sett Flyes i kabel
3 sett Flyes i maskin (+2 dropsett)

bilde(19)

Jeg har virkelig begynt å ta et litt større tak i meg selv når det kommer til kondisjonen. Skal jo kanskje ta opp håndballen igjen på Malta, så det er på tide. Kan ikke komme på første treningen og skjemme meg ut på grunn av kondisjonen, noe jeg ville gjort i dag. Det ble hvertfall en liten løpetur i ettermiddag. Flere skal det bli!

Resten av kvelden skal nok tilbringes på sofaen med en film!

No responses yet

    Lämna ett svar