Beinøkt på nytt gym

Beinøkt

Endelig beinøkt igjen, og det betyr bare en ting. KNEBØY! Før hatet jeg altså knebøy, men nå klarer jeg meg nesten ikke uten. Teknikken er ikke helt perfekt akkurat, men det blir bedre og bedre. Men litt tålmodighet skal jeg ta meg dit jeg vil. Det gjelder også dietten. Fire uker av dietten har gått og jeg merker såklart forskjell. Ingen drastisk forskjell enda, men det vil jeg ikke heller. Skal ta meg god tid denne gangen og ikke gå på en smell. Dagens beinøkt ble kjørt på et annet hotellgym for litt variasjon. Gammelt gym med gammelt utstyr, men de har en del apparater som er gøy å få brukt iblant. Jeg tror absolutt det blir flere beinøkter på det gymmet.

Beinøkt

Beinøkt

Beinøkt

Beinøkt

Etter økten satt jeg igjen med en nesten kvalm følelse av å være helt ødelagt. Vi kjørte ikke så mange øvelser, men det var tungt. Svetten rant, så da var jeg mer enn fornøyd. Dagens beinøkt så slik ut:

3 sett Knebøy
4 sett Beinpress
3 sett Hacksquat
3 sett Liggende leg curl

Nå skal jeg bare slappe av resten av fredagen, og det skal bli deilig. Jeg elsker virkelig fredagsfølelsen! Det er visstnok meldt litt uvær til Malta og det er allerede startet litt, så det er nok best å bare holde seg inne i kveld.

friday-i-love-you1

 

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar