Benträning på Cynergi och Videoblogg 10

Benträning

Då var det dags för oss att få lite variation idag så vi bestämde oss för att helt enkelt gå bort till Cynergi och köra vår benträning. Även om det är en bit att gå i värmen så är det otroligt värt att få lite variation och köra andra övningar. Det tar väl ca 30 min för oss att gå bort dit och jag erkänner att det blev lite sent idag. Men tur att det är fredag imorgon och snart helg så att man kan vila upp sig lite mer. Det tar på krafterna att jobba 50-60+ timmar i veckan och träna 7-9 pass i veckan. Men å andra sidan, jag gör något jag verkligen älskar och lever livet nere på Malta.

Benpress

  • 4 Set Benpress
  • 3 Set Hack Squat
  • 3 Set Leg Curl
  • 3 Set Stående Leg Curl

Benpress

Leg Curl

Stående Leg Curl är helt klart en favoritövning. Jag kan verkligen fokusera på baksida lår och köra kontrollerat och bra. Den bränner riktigt fint och man behöver inte ha speciellt mycket vikt på för att få kontakten. Rekommenderar verkligen den övningen!
Med tanke på en timmes promenad fram och tillbaka var dessa övningar mer än nog efter en lång arbetsdag. Som ni kanske vet så har jag även börjat bulka sen ett par veckor tillbaka. Har väl inte helt kommit in i alla rutiner än men vikten går sakta men säkert upp. Målet är som sagt att klara 100kg innan nyår och det känns inte orealistiskt.

Här kommer en liten dagsformbild på ryggen, mindre markeringar och konturer än tidigare i somras iallafall. Men har ökat vikten med ca 4kg sen dess också.

rygg

No responses yet

    Lämna ett svar