En liten uppdatering

Maltablogg

Fullspäckade dagar, lathet och andra prioriteringar är väl mina ursäkter för dåligt med bloggande senaste tiden. Jag har egentligen mer lust att skriva artiklar men tiden räcker helt enkelt inte riktigt till just nu. Motivationen kanske inte heller är på topp varje dag men det borde inte vara en ursäkt. Men jag är intresserad av att leverera en blogg och träningssite med kvalité och inte en massa meningslösa inlägg. Det var en stund sen jag skrev ett vanligt ”blogginlägg” med hur det går med bulken, livet på malta osv. Inte för att det här är en maltablogg men eftersom jag bor på malta just nu så blir väl det lite av en maltablogg.

bulk

Så det här inlägget blir egentligen bara en liten kort uppdatering om hur det går här nere. Bulken går relativt bra, iallafall om jag ser på vågen som ligger mellan 92-94kg om dagarna vilket är toppnotering för mig. Så jag är väldigt nöjd med att väga mer än vad jag gjorde vid samma tid förra året. Däremot börjar det bli väldigt tufft att äta så mycket om dagarna och ständigt känna sig mätt osv. Jag har trots allt gått upp ca 10-12kg sen i sommras och det känner jag verkligen av. Jag erkänner självklart att det har blivit för mycket gott och skräpmat under bulken som kanske inte är optimalt. Men utan den maten hade jag nog inte klarat den här vikten. Om jag kommer jobba mig upp mot 100kg återstår att se, jag är relativt nöjd med vad jag har åstadkommit på 2-3 månader i både styrkeväg och viktväg. Däremot börjar jag samla på mig mer och mer onödig vikt av fett.

Sliema

Sliema

Som ni kan se så kan vädret skifta ganska rejält här nere den här årstiden. Ena stunden är det 25 grader och sol och ett par timmar senare är det 15-20 grader och regn och full storm. Men å andra sidan ska jag inte klaga eftersom jag fortfarande enbart går i shorts om dagarna. Kvällarna kan det vara skönt med en tröja men i övrigt är det fortfarande ganska varmt.

challenger gym

Maltablogg

Det var nog allt för den här gången men jag ska göra allt jag kan för att blogga och skriva artiklar oftare. Men samtidigt kommer jag inte att dra ner på kvalitén, då blir det hellre färre inlägg.

Trevlig söndag!

För mer hjälp med kost och träning, läs mer under Personlig Träning

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar