Tiden räcker inte alltid till

Sliema Malta

Jag önskar verkligen att dygnet hade fler timmar och att man inte behövde jobba så mycket hela tiden. Just nu har jag väldigt svårt för att få tiden att räcka till och kunna prioritera bloggen och allt jag egentligen vill. Men som jag har sagt tidigare så är jag inte den personen som bara vill skriva en massa skit när jag egentligen inte har tid eller motivation för att göra något bra. När jag väl ska blogga, skriva en artikel eller jobba med hemsidan så vill jag göra det till 100% så att det blir som jag har tänkt mig.

Jag antar att det blir så här ibland att man inte har den tiden man önskar till allt.

Hur går träningen och bulken då?

Träningen går bra och jag känner verkligen att jag har ökat bra i styrka i många basövningar och andra mindre övningar. Däremot har jag insett att gå upp mot 94-95kg var väldigt jobbigt för min kropp eftersom jag mot slutet kände att majoriteten av vikten blev i fett, något jag inte önskar i större grad. Därför har jag tagit beslutet att trappa ner lite på kalorintaget och inse att jag inte kommer klara 100kg det här året. Det känns iallafall otroligt skönt att börja äta mer clean mat och i mindre mängder, att inte hela tiden gå runt och vara proppmätt men veta att jag måste äta mer. Tidigare har jag haft ett ganska fritt intag av kalorier och har legat mellan 4000-5000kcal/dag med kanske lite mer under helgerna. Nu har jag dragit ner på detta och ligger ungefär på 3000-3500kcal/dag från bättre matkällor än tidigare. Efter bara 1-2 veckor med detta så känner jag mig mycket bättre och mår bättre generellt. Vikten kanske inte har droppat extremt mycket trots att jag har druckit 4-5L vatten om dagen så är morgonvikten på lite drygt 91kg.

tiden

Bulk

Sommaren håller i sig

Trots att vi är inne i slutet av november så tycker jag ändå att Malta bjuder på ganska behagligt väder. Självklart är det mycket mer ostadigare och mer regn än tidigare. Det är lite mörkare och kallare på kvällen och morgonen. Men på dagen så har temperaturen faktiskt krypit över 20 grader och solen steker fortfarande på bra. Shortsvädret börjar kanske leda mot sitt slut men enstaka dagar tycker jag det fungerar fint med shorts och tshirt. På kvällen kan det väl vara skönt med en tröja och ett par långbyxor, men kallt är det egentligen inte.

Sliema Malta

Sommarväder, shorts och… julgranar?

Ja, nu har dom flesta butiker, hotell och annat börjat julpynta och jag har inte ens kommit på att vi närmar oss december och julen. Det är svårt att kunna tänka att det snart är jul när man samtidigt ser folk bada i havet och gå runt i shorts och tshirt. Det är en väldigt speciell känsla men samtidigt lite spännande och kul. Att komma in i matbutiken och se julgranar och julpynt känns ändå ganska trevligt. Självklart är hotellets ingång mot gymmet även pyntat för jul och jag vågar knappt föreställa mig hur extremt det kommer bli här när julen faktiskt står runt hörnet.

Julgran

Trevlig kväll!

No responses yet

    Lämna ett svar